Kargoların çalışma saatleri, kargo işlemi olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kademeli normalleşme döneminde cumartesi günü sokak kısıtlaması kaldırıldı. Pazar günü için ise sokak kısıtlaması devam edilecek. Peki, kargolar cumartesi ve pazar açık mı? 5-6 Haziran kargolar dağıtım yapacak mı?

KARGOLAR CUMARTESİ VE PAZAR AÇIK MI?

Kargolar 5 Haziran cumartesi günü açık olacak. Cumartesi günü kargoya giderek işlem yapılabilecek. Kargoların dağıtım birimi de yine cumartesi günü hizmet verecekk.

Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu Pazar günleri de kargolar hizmet vermeye devam ediyor.

Kargolar cumartesi ve pazar açık mı

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI

Kademeli normalleşme döneminin ikinci etabında; Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 22.00 - ­05.00 saatleri arasında; Pazar günleri ise Cumartesi günü saat 22.00'den başlayıp Pazar gününün tamamını kapsayacak ve Pazartesi günü saat 05.00'te tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır.

Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak süre ve günlerde üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğinin sağlanması amacıyla Ek'te belirtilen yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutulacaktır. Kargo şirkelreri de Ek'teki muaf tutulan kişi ve yerler arasında bulunuyor.

 

Editör: Haber Merkezi