Kasımpaşa Bursaspor canlı izle ve  Kasımpaşa Bursa canlı skor kaç kaç? içeriklerini haberimizde bulabilirsiniz. Süper Lig'in 29. hafta açılış maçında, tarihleri boyunca 19 defa karşı karşıya gelen Kasımpaşa ve Bursaspor var. 20. karşılaşmalarını gerçekleştirecek olan Kasımpaşa ve Bursaspor bu zorlu maçtan üç puan alabilmek için kıran kırana bir mücedele sergileyecekler. Bursaspor, bu sezon şanssız bir performansla, oynadığı 28 maçtan, 5 galibiyet, 13 beraberlik ve 10 mağlubiyetle, 28 puan alarak lig sıralamasında 15. sırada bulunuyor. Ligin bitmesine artık sayılı haftalar kala, yapılacak her hata, kaybedilecek her puan, ligden düşme hattına çok yakın olan Bursaspor için hayati bir konu olabilir. Kasımpaşa ise, kendi evinde mağlubiyet almamak için Bursaspor'a geçit vermeme planı yapıyor. Bu heyecanlı mücadeleyi canlı izlemek isteyen futbol severler ise, Kasımpaşa Bursaspor canlı izle ve Kasımpaşa Bursa canlı skor kaç kaç? araştırması yapıyor. İşte, Kasımpaşa Bursaspor canlı izle ve Kasımpaşa Bursa canlı skor kaç kaç? detayları...

Kasımpaşa Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta?

19 Nisan Cuma akşamı saat 20.30'da başlayacak maç, Rece Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanacak. Bu önemli mücadeleyi yönetecek hakem ise, Yaşar Kemal Uğurlu. Karşılaşma beIN SPORTS'tan naklen olarak yayınlanacak. 

Kasımpaşa Bursaspor canlı izlemek için buraya tıklayın (üyelik gerektirir)

Kasımpaşa Bursaspor maçı muhtemel 11'ler...

Kasımpaşa: Ramazan, Veysel, Josue Sa, Youssef, Veigneau, Sadiku, Pavelka, Tarkan, Hafez, Trezeguet, Koita.

Bursaspor: Okan, Barış, Ertuğrul, Chedjou, Latovlevici, Shehu, Aytaç, Tunay, Saivet, Yusuf, Sakho.

Zorlu maç öncesinde cezaları nedeniyle Bursaspor'da Stephane Badji, Kasımpaşa'da ise Strahil Popov forma giyemeyecek. Ev sahibi takımda Tobias Heintz'ın da sakatlığı bulunuyor.

Kasımpaşa Bursaspor analizleri

Kasımpaşa ile Bursaspor, Süper Lig'de 19 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda 10-6'lık Bursaspor üstünlüğü bulunuyor (3B).

Bursaspor ile oynadığı son dört Süper Lig maçının üçünü kazanan Kasımpaşa (1B), daha önceki toplam 15 karşılaşmada aynı sayıda galibiyet alabilmişti (2B 10M).

Kasımpaşa deplasmanında çıktığı son altı Süper Lig maçının sadece birini kazanabilen Bursaspor (2B 3M), tek galibiyetini Ekim 2015'te aldı (1-0).

Bursaspor, Kasımpaşa'yı deplasmanda yendiği dört Süper Lig maçında da kalesini gole kapattı ve toplam sekiz gol attı.

Bu sezon Süper Lig'de Kasımpaşa'dan (9) daha fazla kafa golü atan tek takım Beşiktaş (15). Bursaspor ise (3; Başakşehir ile birlikte) Galatasaray'ın (0) ardından en az kafa golü yiyen iki ekipten biri

Editör: Haber Merkezi