Daha önce sosyal medya hesapları aracılığıyla salgın sırasında alınacak önlemleri ve uyarıları yayınlayan Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu, T.C. Kastamonu Belediyesi olarak aldıkları yeni önlemleri kendi ve Belediyenin sosyal medya hesaplarından açıkladı. Kendisi de bir sağlıkçı olan Başkan Vidinlioğlu, aldıkları yeni talimatların Kastamonu’ya ve hemşehrilerine hayırlı olmasını dilediğini belirtirken bu sürecin en sağlıklı şekilde atlatması için çalışmalarına devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

“65 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLARIN ERZAK ALIŞVERİŞLERİNİ BELEDİYE ZABITA EKİPLERİ EVLERİNE GETİRECEK”

Başkan Vidinlioğlu yaptığı paylaşımda; “18-24 Mart Yaşlılar Haftası olması ve aldığımız Koronavirüs tedbirleri kapsamında salgın bertaraf edilene kadar evden çıkamayan 65 üstü hemşehrilerimizin erzak alışverişlerinin Belediyemiz Zabıta ekipleri tarafından evlerine getirilecektir.” dedi. Başkan Vidinlioğlu; “Detaylı bilgi almak ve müracaat etmek isteyen hemşehrilerimiz 153 Hilal Masa hattından bize ulaşabilir.” ifadelerini kullandı. Aldığı önlemler bununla kısıtlı kalmayan T.C. Kastamonu Belediyesi ve Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu, 65 yaşın üzerinde olup maddi durumu yetersiz olan hemşehrileri için sosyal market yardımını da açıkladı.

“MADDİ DURUMU YETERSİZ OLAN VE EVDEN ÇIKAMAYAN 65 YAŞ ÜZERİ VATANDAŞLARA YAPILACAK ARAŞTIRMANIN ARDINDAN BELEDİYEMİZ SOSYAL MARKETİ ARACILIĞI İLE ÜCRETSİZ ERZAK YARDIMI SAĞLANACAK”

Başkan Vidinlioğlu yaptığı paylaşımda; “Maddi durumu yetersiz olan ve evden çıkamayan 65 yaş üzeri vatandaşlara yapılacak araştırmanın ardından Belediyemiz Sosyal Marketi aracılığı ile ücretsiz erzak yardımı sağlanacaktır.” ifadelerini kullandı. Başkan Vidinlioğlu; “Belediyemiz Sosyal Marketine başvuruda bulanacak olanlar 153 Hilal Masa hattımızdan bize ulaşabilir. Yardım ve desteklerimiz bunlarla kısıtlı kalmayacak. Belediye olarak neler yapabiliriz, nasıl yapabiliriz? sürekli iletişim içerisindeyiz. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatabilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi