Sarız Belediye Başkanı Baki Bayrak ve ilçeye ziyarette bulunan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sarız Sosyal Yaşam Merkezi'nde yapımı tamamlanan Halk Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi.

Ardından Başkan Baki Bayrak ile 2021 yılının ilk muhtarlar toplantısına katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve yatırımcı daire başkanları, KASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir ve ekiplerle ilçede görevli muhtarların taleplerini dinledi.

Toplantıda, 2020 yılında yapılan hizmetler konuşulurken 2021’de de yapılması gereken çalışmalar konusunda muhtarların tavsiyeleri alındı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, toplantıda pandemi sürecinin de göz önünde bulundurularak Sarız'da dün itibarı ile sıfır vakanın olmasının sevindirici olduğunu ancak tedbirlere harfiyen uyulmaya devam edilmesi ile maske, mesafe ve temizlik konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Programın sonrasında Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı makamlarını ziyaret eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a ve Daire Başkanlarına, Sarız ilçesine yapmış oldukları hizmetler ve yapacağı hizmetler için teşekkür edilerek hediyeler takdim edilidi.

Editör: Haber Merkezi