Corona virüs tüm dünyada tehlike saçmaya devam ederken, Kehanetler kitabının 210. sayfasında bahsedilen hastalığın corona virüse benzerliği bir anda dikkatleri bu kitaba çekti. Haberimizde, Kehanetler kitabının içeriği, yazarı ve fiyatı gibi araştırılan soruların yanıtlarını okurlarımız için hazırladık…

KEHANETLER KİTABI NE ANLATIYOR?

 “2020'lerde, akciğerleri ve bronşları ciddi oranda etkileyen, tedaviye ise zalimce direnen zatürre benzeri bir hastalığın patlaması nedeniyle ortalıkta ameliyat maskeleri ve plastik eldivenlerle dolaşan çok daha fazla insan göreceğiz. Hastalık hakkında kafa karıştırıcı olan şey ise; bir kış boyunca müthiş bir paniğe yol açtıktan sonra, on yıl içerisinde hem sebeplerini hem de tedavisini gizemli bırakarak tamamen ortadan kaybolması olacak.”

Corona virüsün en çok akciğerleri etkilemesi ve zatürreye benzemesi, bulaşıcı bir hastalık olarak tüm dünyayı etkisi altına alması ve önlem amaçlı kullanılan maske ve eldivenlerin artık günlük hayatın bir parçası olması, Kehanetler kitabında anlatılanlarla benzerlik gösteriyor ve bu da okurların konu üzerinde araştırma yapmasına neden oluyor.

KEHANET KİTABI PDF

KEHANETLER KİTABI YAZARI KİMDİR?

15 yıl önce piyasaya sürülen Kehanetler kitabı, ABD'li medyum Sylvia Browne ve Lindsay Harrison tarafından kaleme alınmıştır.

SYLVIA BROWNE'UN HAYATI

Öte Dünya´da Yaşam, Bir Medyumun Maceraları gibi çok satan kitaplar arasında eserleri bulunan Sylvia Browne, elli yıldır profesyonel bir psişik ve medyum olarak çalışıyor. Yazar, pek çok çözülemeyen davanın çözümünde adli kurumlara yardımcı olmasıyla da tanınıyor.

Öte Dünyada Yaşam adlı kitabı öteki Dünya yaşamı ile ilgili en çok okunan kitaplardan birisi olmuştur.

2008'de yazılan ‘Günlerin Sonu' (End of The Days) kitabının 312'nci sayfasında 2020'li yıllarda bir hastalığın karaciğer ve bronşları hedef alacağını yazmış ve bu kehaneti COVID-19 virüsü ile bağdaştırılmıştır.

 

 

Editör: Haber Merkezi