Gazeteci Ahmet Kekeç, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti. Kekeç'in oğlu Mehmet Hakan Kekeç acı haberi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Oğul Kekeç paylaşımında, "İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Aslan gibi, bileğiyle savaştı. Babam, Ahmet Kekeç'i kaybettik. Yağmurdan sonra görüşürüz, babam" dedi.

"DEĞERLİ KARDEŞİM"

Kekeç'in vefatının duyulmasından kısa bir süre sonra açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Değerli kardeşim yazar Ahmet Kekeç bugün Rahmet-i Rahmana kavuştu. Rabbim taksiratını hasenata tebdil etsin. Cennetiyle cemaliyle müşerref kılsın. Ailesine ve tüm milletimize baş sağlığı diliyorum" dedi.

MHP LİDERİ DEVLET BAHÇELİ'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Gazeteci yazar Ahmet Kekeç yakalandığı KOVİD-19 hastalığından kurtulamayarak bugün hayata gözlerini yumdu. Türk basını irade sahibi inanmış bir kalemini kaybetti. Merhum Ahmet Kekeç’e Allah’tan rahmet niyaz ediyor, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum.

"KIYMETLİ YAZAR"

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Usta gazeteci, kıymetli yazar Ahmet Kekeç'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

"DİMDİK DURDU"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından yayınladığı başsağlığı mesajında, "Ahmet Kekeç’i kaybettik. Allah rahmet etsin. Mekanı cennet olsun. En zor zamanlarda dimdik durdu. Ülkesinin, milletinin hayrı için çalıştı. Geride çok güzel eserler bıraktı. Eserlerine, emanetine sahip çıkacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi