Lidya Müge Akdağ hakkında annesi Müge Anlı, ‘’Böyle bir kız yetiştirdiğim için Allah’a şükrediyorum.’’ açıklamasında bulunmuştu. Müge Anlı'nın magazin şefi olan eşi Burhan Akdağ’la evliliğinden dünyaya getirdiği kızı Lidya Akdağ hakında detaylar merak ediliyor. 

MÜGE ANLI’NIN KIZI KİM?

Müge Anlı, 1993 yılında gazeteci Burhan Akdağ ile evlendi. Çiftin 15 yıl süren evlilikleri 2008 yılında sona erdi. Müge Anlı'nın evliliğinden 2002 doğumlu Lidya Müge ismini verdiği bir kızı var. Müge Anlı’nın basından uzak tuttuğu kızı Lidya Müge Akdağ, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gönderdiği mektupla konuşulmuştu. 

MÜGE ANLI’NIN KIZI LİDYA MÜGE AKDAĞ KİMDİR?

Hayat hikâyesine dair pek bir bilgi bulunmayan Lidya Akdağ, annesi Müge Anlı'nın adına TEMA Vakfı'na 100 adet fidan bağışlamıştı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gönderdiği mektupla gündeme gelen Müge Anlı’nın kızı Lidya Müge Anlı, 2002’de doğdu. Müge Anlı, kızı Lidya Müge Akdağ’ın mektubuyla duygusal anlar yaşarken, ‘’Böyle bir çocuk yetiştirdiğim için Allah’ıma şükürler ediyorum’’ açıklamasında bulunmuştu.

Lidya Müge Akdağ

MÜGE ANLI’NIN ESKİ EŞİ BURHAN AKDAĞ KİMDİR?

Bir dönemin ünlü gazetecilerinden olan Burhan Akdağ, Müge Anlı'nın ilk ve tek evliliğini yaptığı eşidir. Burhan Akdağ, Kanal 6’da magazin şefliği yaptığı zamanlarda Müge Anlı'yı yanına muhabir olarak aldı. Çift, tanıştıklarında Burhan Akdağ evli ve çocukları vardı.

Burhan Akdağ'ın iddiasına göre; Müge Anlı, kızı Lidya Müge Akdağ'ın babası ile görüşmesine izin vermiyor. Burhan Akdağ ve Müge Anlı, boşanma davalarının ardından mal varlığı yüzünden de mahkemelik oldu.

MÜGE ANLI KİMDİR?

Müge Anlı 19 Aralık 1973 yılında, İstanbul'da doğan, Türk sunucu ve gazeteci. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak Top Secret programıyla Kanal 6'da başlayan Müge Anlı magazin sunuculuğuna Kanal D ve ATV gibi kanallarda devam etti. 2006-2008 yılları arasında magazinci Şenay Düdek ve Pakize Suda ile Kanal D'de Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Uzun yıllar Vatan Gazetesi'nin magazin müdürlüğünü üstlendi. 2008 yılında Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve ATV'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır. Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı ATV'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi. 2019 yılında ATV'de Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaz tatilindeyken Güven Bana isimli bilgi yarışmasını sundu. 1999'da evlendiği gazeteci Burhan Akdağ'dan 2008 yılında boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.

TELEVİZYON PROGRAMLARI

2006-2008 Dobra Dobra

2008-günümüz Tatlı Sert

2010-2011 Mektubunuz

2019 Güven Bana

Şuan- Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge anlı kardeşi

MÜGE ANLI'NIN KARDEŞİ ORTAYA ÇIKTI! CANLI YAYINDA TANITTI

ATV’nin reyting rekorları kıran ve ilgiyle izlenen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sunucusu Müge Anlı'nın kardeşi olup olmadığı uzunca bir süredir merak ediliyordu. Anlı'nın erkek kardeşi programda yapılan canlı yayın sırasında ortaya çıktı. Müge Anlı'nın erkek kardeşini görenler gözlerine inanamadı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyenlere bir sürpriz yapan Müge Anlı, stüdyoya erkek kardeşiyle birlikte geldi. Müge Anlı'nın kardeşi Mert Efe Anlı'nın 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının editörlüğünü üstlendiğini ortaya çıktı.

Editör: Haber Merkezi