20 yaşındaki Ecem Badik’e Lösemi teşhisi konulmuştur. Tedavisi için kök hücre kemik iliği nakli gereklidir. Kızılay Kan Merkezlerine başvurularak kan örneği verilebilir. Bağış bir isim için değil genel olarak yapılmaktadır.

LÖSEMİ HASTASI ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ ECEM İÇİN BAĞIŞ YAP, UMUT OL

İngiliz öğretmenliği bölümü birinci sınıf öğrencisi Ecem Badik, bir an önce uygun ilik bulup hayata dönmek, çok istediği üniversitesine devam etmek istiyor ve tedavisi için kök hücre kemik iliği nakli gerekiyor.

Kızılay Kan Merkezlerine başvurularak kan örneği verilebiliyor.

Bağışlar bir isim için değil genel olarak yapılmaktadır. Bu da uygun ilik bekleyen binlerce hastaya umut oluyor.

Koronavirüs nedeniyle kök hücre ve kan bağışı yapan kişi sayısındaki azalma hasta ve hasta yakınlarını düşündürürken, yapılan kampanyalar onlara umut ışığı oluyor. İlik bekleyen lösemi hastası Ecem Badik'e umut olabilmek için kök hücre bağışında bulunalım.

Bu zor günlerde kronik rahatsızlığı olanları unutmayalım. Lösemili çocukları unutmayın. Kök hücre bağışçısı olalım. Donör olalım, kan verelim. Binlerce çocuk binlerce yetişkin donör bekliyor. Lütfen donör olun ve asla vazgeçmeyin. Kök hücre bağışı hayat kurtarır. Siz de kök hücre bağışı bekleyen çocukları, yetişkinleri yalnız bırakmayın.

Üniversite öğrencisi kızımız Ecem'in zorlu mücadelesine Kızılay'a yapacağımız bir bağış ile destek olalım.

İrtibat: 0 (532) 487 02 34
Babası:Tuncay BADİK

 

  • Bağışçı olma şartları:

 

Kimler kök hücre bağışında bulunabilir?

Kök hücre bağışı için 18-50 yaşlarında ve sağlıklı birey olma koşulu aranmaktadır. Hepatit B, hepatit C ve sifiliz hastalığı geçirmemiş olan, kanser, HIV (AIDS) tanısı almamış olan kişiler kök hücre bağışında bulunabilir.

Editör: Haber Merkezi