Türkgün | Magazin | Denizli’de gölet faciası! Müge Anlı’da bir annenin feryadı: “Oğlumun katilisin!”

Denizli’de gölet faciası! Müge Anlı’da bir annenin feryadı: “Oğlumun katilisin!”

Denizli’deki Dımbazlar Göleti’nde 40 yaşındaki İbrahim Kayaaslan’ın şüpheli ölümü, Müge Anlı’nın programında gündeme damga vurdu. Üç çocuk babasının ailesi, olayın kaza değil cinayet olduğunu öne sürerken, acılı anne Esma Kayaaslan canlı yayında gelinine “Oğlumun katilisin!” diyerek feryat etti.

Denizli’deki Dımbazlar Göleti’nde 40 yaşındaki İbrahim Kayaaslan’ın şüpheli ölümü, Müge Anlı’nın programında gündeme damga vurdu. Üç çocuk babasının ailesi, olayın kaza değil cinayet olduğunu öne sürerken, acılı anne Esma Kayaaslan canlı yayında gelinine “Oğlumun katilisin!” diyerek feryat etti.

MUHABİR: Eylül Şahin

Denizli’nin Dımbazlar Göleti’nde yaşanan gizemli ölüm olayı, Müge Anlı’nın programında gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. 40 yaşındaki üç çocuk babası İbrahim Kayaaslan, 2 Ağustos’ta eşiyle birlikte gittiği gölette şüpheli bir şekilde hayatını kaybetti. Ailesi, Kayaaslan’ın ölümünün bir kaza değil, planlı bir cinayet olduğunu öne sürüyor.

Denizli'de gölet faciası! Müge Anlı'da yürek yakan feryat!

“Oğlumu planlayarak gölete götürdü” iddiası

Kayaaslan’ın babası Hüsamettin Kayaaslan, oğlunun ölümüyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. Baba Kayaaslan, gelinleri Samime Kayaaslan’ın oğlunu planlı şekilde gölete götürdüğünü savunarak, “Bu bir tesadüf değil, oğlum tuzağa çekildi” dedi.

“Katil bu, oğlumu bu öldürdü”

Programda en çok dikkat çeken an ise İbrahim Kayaaslan’ın annesi Esma Kayaaslan’ın sözleri oldu. Gözyaşlarına boğulan anne, canlı yayında gelinini suçlayarak, “Ben oğlumun ter kokusuyla yatıyorum. Ciğerlerim yandı! Katil bu, oğlumu bu öldürdü.” ifadelerini kullandı.

Denizli'de gölet faciası! Müge Anlı'da yürek yakan feryat!

İhanet iddiaları ortaya çıktı

Müge Anlı’daki araştırmada, Samime Kayaaslan’ın İzzet Sözer isimli bir kişiyle ilişkisi olduğu öne sürüldü. Sözer’e “Hamile kalacağım” şeklinde mesajlar gönderdiği iddiaları, programda gündeme bomba gibi düştü. Bu durum, olayın kıskançlık ve intikam temelli bir cinayet olabileceği ihtimalini güçlendirdi.

1.90 boyundaki adam gölette nasıl boğuldu?

1.90 cm boyundaki İbrahim Kayaaslan’ın sığ bir gölette nasıl boğulduğu ise akıllarda soru işareti bıraktı. Aile, olayın bir kaza olmadığını, İbrahim’in ihaneti öğrendikten sonra eşiyle hesaplaşmaya gittiğini ve burada üçüncü bir kişi tarafından öldürüldüğünü düşünüyor.

Denizli’de gölet faciası! Müge Anlı’da yürek yakan feryat!  Oğlumun katilisin

“Haziran’da bana evliliğinden pişman olduğunu söylemişti”

İbrahim Kayaaslan’ın arkadaşı Bahtiyar, programda yaptığı açıklamada, “Haziran ayında bana, ‘Bilseydim ikinci evliliğimi yapmazdım’ dedi. Eşinden şüpheleniyordu, bazı deliller toplamaya çalışıyordu” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...