Birçok dizisinin reyting yarışına kurban gittiği dönemde yeni diziler de seyircileriyle buluşmaya devam ediyor. Mahkum dizisinin de ekran yolculuğu başlıyor. Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya gibi isimlerin yer aldığı dizinin yayınlanan fragmanı izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Peki, Mahkum dizisi ne zaman başlıyor, hangi gün? Mahkum konusu ne, oyuncuları kimler?

MAHKUM DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Çekimleri İstanbul’da devam eden dizide; İdealist bir Cumhuriyet Savcısı olan Fırat Bulut (Onur Tuna), bir sabah uyandığında kendini cezaevinde bulur. Hiçbir şey hatırlamıyordur ve eşiyle kızını öldürmekten yargılanıyordur…

Kendisine kurulan komployla bu çıkmaza düşen Fırat, masumiyetini kanıtlayabilecek midir?

MAHKUM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova’nın üstlendiği dizide ayrıca Hayal Köseoğlu, Hakan Karsak, Hakan Salınmış, Tugay Mercan, Bülent Seyran, Nihal Koldaş, Bülent Düzgünoğlu, Muharrem Türksever ve Mehmet Ulay gibi ünlü isimler yer alıyor.

MAHKUM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ GÜN?

Heyecanla beklenen Mahkum dizisinin ilk bölümü 14 Aralık Salı akşamı, ikinci bölümü ise 16 Aralık Perşembe akşamı yayında olacak.

 

Editör: Haber Merkezi