Mahrem belgeseli 14 Temmuz günü TRT 1'de başladı ve yoğun ilgi gördü. Mahrem adıyla çekilen belgesel hain FETÖ örgütünün TSK'ya nasıl sızdığını anlatıyor. Mahrem belgeselinin ilk bölümleri vatandaşlar tarafından büyük ile izlenirken yeni bölümlerin ne zaman çıkacağı ise merak konusu oldu. Mahrem 5.yeni bölüm ne zaman? Mahrem yeni bölüm hangi gün? 

MAHREM 5. BÖLÜM NE ZAMAN, HANGİ GÜN?

FETÖ’nün Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) sızma faaliyetlerini ve 15 Temmuz hain darbe girişimine giden süreçteki bilinmeyenleri anlatan ”Mahrem” belgeseli 14 Temmuz’da ilk bölümüyle ekranlara geldi. Belgeselin ilk iki bölümünde FETÖ’nün ortaokul çağlarından itibaren öğrencilere nasıl yaklaştığı, askeri okullara nasıl eleman yerleştirdiği tanıkların açık beyanlarıyla işlendi.

Mahrem

TRT ekranlarında yer alan Mahrem belgeselinin 5. Bölümü (yeni bölümü) 26 Temmuz Pazartesi günü televizyonda yerini alacak. Diğer bölümlerin gelecek haftalarda ekranlara gelmesi bekleniyor.

MAHREM BELGESİ KAÇ BÖLÜM?

Toplam 10 bölümden oluşan belgeselin ilk iki bölümünde FETÖ'nün ortaokul çağlarından itibaren öğrencilere nasıl yaklaştığı, askeri okullara nasıl eleman yerleştirdiği tanıkların açık beyanlarıyla işleniyor.

MAHREM NEREDE ÇEKİLDİ?

Mahrem belgeseli dört farklı ilde çekildi. İlk bölümü ile TRT 1 ekranlarında yayınlanan Mahrem belgeseli hain darbe girişimine dair bilinmeyenleri izleyiciyle buluşturdu. Çekimlerde ise yaklaşık 2 bin figüran yer aldı. Belgeselin ilk iki bölümüyle 14 Temmuz’da, üç ve dördüncü bölümüyle ise 15 Temmuz’da TRT 1’de ekrana geliyor.

Mahrem

MAHREM BELGESELİ OYUNCULARI KİMDİR? 

Senaristliğini Halis Cahit Kurutlu’nun ve Gürkan Tanyaş’ın, yapımcılığını ise Halis Cahit Kurutlu’nun üstlendiği belgeselin yönetmen koltuğunda Hamit Coşkun oturduğu Mahrem belgeselinde 2 binden fazla figüran ve oyuncu yer alıyor.

MAHREM KONUSU NEDİR?

Mahrem'in konusuyla ilgili TRT'de yer alan özette şu ifadeler yer aldı:

Etkin pişmanlık yasasından yararlanan eski örgüt üyelerinin ilk kez açık kimlikle verdikleri röportajların yayımlanacağı belgeselde aynı zamanda FETÖ mağdurlarının da ifadeleri yer alacak. “Mahrem” belgeseliyle ilgili yayımlanan ilk tanıtımda, FETÖ’cü olmayan askeri öğrencilerin TSK bünyesinden sistematik biçimde dışarı atılışı ve örgütün TSK üzerinde hakimiyet kurmasında büyük etkisi olan “Şok Mangaları” da yer alıyor. Belgeselin ilk tanıtımında FETÖ’nün askeri okullara yerleştirmek için özel olarak yetiştirdiği ve takibe aldığı gençlere askeri okullara giriş sınavı sorularını nasıl ve hangi yöntemlerle verdiği de gözler önüne seriliyor.

Editör: Haber Merkezi