UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalistler belli olmaya başladı. 16 Nisan akşamı Ajax ve Barcelona ilk yarı final biletini alan takımlar oldu. Sırada yeni yarı finalistin belli olacağı Manchester City Tottenham maçı var. Milyonlarca futbol sever Manchester City Tottenham maçı ne zaman hangi kanalda? ve Manchester City Tottenham maçı canlı izle araştırması yapmaya başladı. Tottenham ilk karşılaşmada saha ve seyirci avantajını iyi kullanmış ve yarıfinal yolunda büyük bir avantaj elde etmişti. Tottenham'ı deplasmanda konuk edecek olan Manchester City'de kendi evinde olmanın avantajını yaşamak istiyor. Futbol severler de bu çekişmeli karşılaşmayı izlemek için Manchester City Tottenham maçı ne zaman hangi kanalda? Manchester City Tottenham maçı canlı izle araştırmaltrını günün ilk saatlerinden itibaren yoğunlaştırmaya başladılar. Peki, çeyrek final rövanş maçında karşı karşıya gelecek olan Manchester City Tottenham maçı ne zaman hangi kanalda? İşte, Manchester City Tottenham maçı canlı izle detayları...

Manchester City Tottenham maçı ne zaman hangi kanalda?

17 Nisan Çarşamba saat 22.00 da başlayacak maç, Etihad Stadı'nda gerçekleşecek. Yeni yarı finalistin belli olacağı bu zorlu mücadeleyi Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Maç beIN Sports 1 ve beIN Sports MAX HD 1'den naklen yayımlanacak.

Manchester City Tottenham maçı canlı izlemek için buraya tıklayın (üyelik gerektirir)

Manchester City Tottenham analizleri

Şampiyonlar Ligi tarihinde iki ayaklı eşleşmelerin ilk maçını deplasmanda 1-0 kaybeden 32 takımın sadece 10'u tur atlayabildi (%31).

Tottenham, Avrupa kupalarında ilk maçı evinde 1-0 kazandığı son eşleşmede Kaiserslautern'e elendi (1999/2000 UEFA Kupası ikinci turu).

Manchester City deplasmanında çıktığı son sekiz maçın sadece birini kazanabilen Tottenham (1B 6M), tek galibiyetini Premier Lig'de aldı (Şubat 2016).

Tottenham ile Manchester City arasında oynanan ilk karşılaşmada toplam sekiz İngiliz oyuncu ilk 11'de sahaya çıktı. Daha yüksek sayıya ulaşılan son Şampiyonlar Ligi maçı, 2008'de Manchester United ile Chelsea arasında oynanan finaldi (10).

Manchester City, Avrupa kupalarında İngiliz takımlarıyla oynadığı son beş maçı da kaybetti ve bu maçların üçü Şampiyonlar Ligi karşılaşmasıydı.

Editör: Haber Merkezi