Masterchef'in 14 Ocak tarihinde final gecesinde büyük heyecan yaşandı. Masterchef Türkiye finalinde Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı şampiyonluk için kıyasıya mücadele verdi. Gecenin sonunda en çok puanı alan Eren Kaşıkçı Masterchef Türkiye 2021 şampiyonu oldu. Peki MasterChef şampiyonu ödülü ne oldu? MasterChef şampiyonu ne ödül aldı? MasterChef şampiyonu araba mı, tatil mi kazandı? İşte soruların yanıtı...

MASTERCHEF ŞAMPİYONU ÖDÜLÜ NE, EREN NE ÖDÜL ALDI?

MasterChef'in bitmesinin ardından büyük ödülün ne olacağı merak konusu olmuştu. MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu olan Eren Kaşıkçı Fiat Egea Cross Wagon  sahibi oldu. Acun Ilıcalı'nın, diğer yıllardan farklı olarak şampiyona Dubai tatili hediye edeceği iddia edildi.

masterchef ödül

MASTERCHEF ŞAMPİYONU EREN KAŞIKÇI KİMDİR?

Masterchef 2021 şampiyonu olan Eren Kaşıkçı 1989 yılında Kırıkkale'de dünyaya gelmiştir. 32 yaşındaki Eren Kaşıkçı aslen Tokatlıdır. Bir kardeşi bulunan Eren Kaşıkçı'nın babası asker annesi ise ev hanımıdır. Babasının tayinleri nedeniyle birçok şehirde gezdiğini belirten Eren Kaşıkçı, yarışmaya Gökçeada'dan katılmaktadır. Evli ve bir çocuk babası olan Eren Kaşıkçı halen hayatını orada sürdürmektedir.

Babasının tayinleri sebebiyle şehir şehir gezdiklerini belirten MasterChef Eren Kaşıkçı, İlkokulu Balıkesir Edretmit'te, ortaokul Kıbrıs'ta, liseyi ise Samsun'da turizm meslek lisesinde okumuştur. Üniveristede ise 19 Mayıs Üniversitesi Turizm Bölümü'ne giden Kaşıkçı, bu bölümü tamamlamadığını ifade etmektedir. Ailecek İstanbul'a taşındıklarını söyleyen MasterChef Eren 2012-2013 yıllarında özel bir aşçılık okulunda profesyonel eğitim aldığını dile getirmektedir.

MasterChef 2021'in ilk turunda İmroz kuzusu yapan Eren, 3 şefden de evet alarak üçlü düellolara girmeye hak kazandı. Bahri ve Emirhan ile eşleşen yarışmacı, şeflerin istediği süt helvasını en iyi hazırlayan isim olarak final turuna kaldı.

Eren Kaşıkçı ana kadroya girdiği akşamda ise rakipleriyle birlitke Macar gulaş hazırlayıp 7 isimle birlikte final turunun bir üst etabına çıktı ve rakipleriyle birlikte hindiba bitkisinin ana ürün olarak belirlendiği bir yemek yaptı. Hindiba ve mantarlı buğday salatası yapan Eren, 2021 MasterChef'in 12. yarışmacısı olarak seçilmeyi başardı.

MasterChef şampiyonu

MASTERCHEF EREN EVLİ Mİ?

Evli ve bir çocuk babası olan Eren, Eşi Ecem Kaşıkçı ile 2015 yılında, çalıştığı otelde tanıştığını, birlikte Bodrum'a yerleştiklerini ifade etmektedir. 'Oraya yeni hikayeler yazmaya gittik' diyen Eren, 2017 yılında ise Ecem ile evlendiklerini ve Çanakkale'nin en turistik bölgelerinden biri olan Gökçeada'ya taşındıklarını söylüyor.

MASTERCHEF 2021'DE ŞAMPİYON KİM OLDU?

Büyük finalde son oyun yarışmacıların imza tabağı idi. Son oyunda Hasan 24, Eren 26 puan aldı. Böylece 134 puana yükselen Eren Kaşıkçı, MasterChef Türkiye 2021 şampiyonu oldu.

MasterChef Türkiye 2021 sezonu final gecesinde yarışmacılara cuma günü verilen puanlar eklendi. Böylece bir önceki günkü oylar ile beraber toplamda üç oyun sonunda 134 puan alan Eren MasterChef 2021 şampiyonluğuna adını yazdırdı.

Editör: Haber Merkezi