Sergen Özen, MasterChef 2021'de final turunda yaptığı yemeklerle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başalrdı. Tv8 ekranların büyük ilgiyle izlenen MasterChef'te yakından takip edilen Sergen Özen'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki MasterChef Sergen Özen kimdir, kaç yaşında? MasterChef Türkiye Sergen Özen aslen nereli, asıl mesleği nedir?

MASTERCHEF SERGEN KİMDİR?

Özen, 25 yaşında ve aslen Tekirdağlı'dır. Geçen sezon da yarışmaya katılan Sergen, eleme turunda yemeğin sosunu katmayı unutması nedeniyle elendi. Otelcilik lisesinden mezun olan yarışmacı, dokuz senedir aşçılık yapıyor. Köftecilik üzerine dükkanı olan yarışmacı, geçen sezon yaptığı hayatı yapmayacağını ve yarım kalan hesabı kapatmaya geldiğini belirtti.

MasterChef Sergen

Demi glace sosu ile mantarlı kuzu yemeği ile şeflerin karşısına çıkan Sergen Özen, bu sefer üç şeften evet oyu alarak sonraki tura geçmeyi başardı.

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında ana kadro belirleniyor. Final turunda MasterChef'te yarışacak isimler netlik kazanıyor. Yedeklerden dahil olan Sergen ise yarışmanın dikkat çeken isimlerinden.

Sergen Özen, MasterChef Türkiye 2021 sezonuna jürinin yedeklerden kadroya kattığı ilk isim oldu. Yarışmadaki özgüveni ve çıkardığı başarılı tabaklarla öne çıkan MasterChef Sergen, eğlenceli halleri ile de ekran başındakileri ve jüriyi de etkiliyor.

Editör: Haber Merkezi