MasterChef Türkiye'de merakla beklenen gün geldi. TV8'in sevilen programı MasterChef Türkiye'nin şampiyonu bugün belli oluyor. MasterChef Türkiye büyük ödülü programı sevenler tarafından merak ediliyor. MasterChef Türkiye ödünü ne araba mı para mı? MasterChef Türkiye büyük ödülü ne kadar kaç TL? merak edilen sorular arasında. Hasan ve Eren'in finale kaldığı yarışmada şampiyon kim olacak merak ediliyor. İşte reyting rekorları kıran MasterChef Türkiye yarışmasının ödülü hakkında merak edilenler...

MASTERCHEF TÜRKİYE BÜYÜK ÖDÜL NE?

MasterChef Türkiye 2021'in birincisine verilecek ödül henüz açıklanmadı. Fakat MasterChef 3. sezonda birinciye 500 bin TL ödül vereceği açıklanmıştı. 2020 yılında yapılan MasterChef Türkiye birincisine şampiyonluk kupasının yanında lüks bir otomobil verilmişti.

MASTERCHEF TÜRKİYE FİNAL NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

MasterChef Türkiye büyük finali bugün canlı yayın ile 20:00'da TV8'de ekrana gelecek.

MasterChef Türkiye

2021 MASTERCHEF ŞAMPİYONU KİM OLACAK?

Masterchef 2021'de büyük final heyecanı bu akşam yaşanacak. MasterChef Türkiye büyük finalinde ise Eren Kaşıkçı ve Hasan Biltekin birincilik mücadelesi verecek. TV8'de saat 20.00'de başlayacak final, 00.15'e kadar sürecek.

MASTERCHEF ŞAMPİYONU NASIL BELİRLENECEK?

İlk final akşamında MasterChef jürisi, yarışmacılardan üç yemek istedi. İlki yarışmaya ilk katıldıkları tabak, ikincisi yaratıcılık, üçüncüsü ise hayatlarında önemli bir yeri olan yemekler olarak açıklandı.
İki gün üst üste yapılan oyunlarla 2021 MasterChef şampiyonu belirleniyor. Şampiyon ise bugün canlı yayında yapılan oyunlar netleşmiş olacak. Perşembe günü Hasan ve Eren, üç farklı yemek hazırladı. Yemekler için verilen sürenin bitiminde şefler, yarışmacılara on üzerinde puan verdi.
MasterChef'e katılırken yaptıkları ilk yemekte 24 puanla Eren öne geçti. Hasan ise 20 puanla ikinci oyuna geçmiş oldu. Yarışmacılar ikinci etapta yaratıcılık yaptı ve Eren yine birinciliğini sürdürdü.
Son tabak olan tatlı ile birlikte Eren 65, Hasan ise 59 puan aldı. Bu puanlar ile birlikte finalin ilk turunda kazanan isim Eren oldu.
Sezonun şampiyonu ise 14 Ocak Cuma günü yapılacak yemeklerle canlı yayında belli olacak. Cuma günü ise yarışmacılar, Türk mutfağı yaratıcı menü kapsamında üç yemek yapacak.

Editör: Haber Merkezi