MasterChef Türkiye 2021'de heyecan tüm hızıyla devam ederken ana kadronun ikinci ismi bu akşam belli olacak. Yarışmacı adayları bir hafta boyunca iki bölümlük oyunlar sonrasında ismi yazılı önlüğü kazanacak ve MasterChef 2021 ana kadrosuna girmeyi başaracak. Peki, MasterChef 2021 kadrosunda 2. isim kim oldu? MasterChef'te ikinci önlüğün sahibi kim? İşte tüm merak edilenler...

MASTERCHEF 2021 KADROSUNDA 2. İSİM KİM OLDU?

MasterChef Türkiye 2021'in final turuna 1 Ağustos tarihinde geçildi. Dün akşam yapılan yaratıcılık yemeğinde en iyi tabağı çıkaran yarışmacı ana kadroya kalmaya hak kazandı. MasterChef 2021 ana kadro ilk yarışmacısı Fatma Polat oldu.

mastercheff

Bu akşam yapılacak yemeklerin ardından ana kadroya girmeye hak kazanan 2. isim de belli olacak. MasterChef'te ikinci önlüğün sahibi isim belli olur olmaz haberimizin içerisine eklenecektir.

MASTERCHEF 2021’DE ANA KADROYA KİM GİRECEK?

MasterChef Türkiye’de bu akşam, ilk grupta kalan on üç yarışmacı, ilk etapta şeflerin söylediği klasik bir yemeği yapacak. Şefler, tadım sonrasında başarılı olan en az altı yarışmacıyı seçecek. İkinci tura geçen yarışmacılar, yaratıcılık oyununda bir ana üründen en iyi yemeği yapmaya çalışacak. Gecenin en iyi yaratıcı yemeğini yapan isim, ana kadroya girmeye hak kazanacak. MasterChef 2021 yeni bölümle birlikte detayları, gelişmeleri haberimizden takip edebilirsiniz.

MASTERCHEF 2021 FİNAL TURUNA KALANLAR

RABİA NUR ÇAMURLU

GÖRKEM DEMİRAL

ATAKAN TEKTAŞ
SAMET ENES HAKYEMEZ
AZİZE POLAT
EMRE BÜBER
MUSTAFA OZAN
PELİN ZAMAN
NEJDET EFETÜRK
AYŞENUR KURTAR (YARIŞMADAN ÇEKİLDİ)
MERT YILMAZ
SUZAN ALİM
ARAZ AKNAM
ALİ UYSAL
ZERDA KARAGÜLLE
MELİS Dİ GENNARO
HASAN BİLTEKİN
KUTAY ATATOP
EREN KAŞIKÇI
MİLHAN ERDEM
SEVGİ KARATAŞ
NURSİMA TOĞAÇ
FİKRET TUĞ
DİLARA BAŞARAN
TAHSİN KÜÇÜK
PINAR TANAR
UMUTCAN ÇETİNÖZ
SAFANUR BOL
MERVE KARAGÜL
FATMA POLAT (ANA KADROYA GİREN İLK İSİM)
BATURALP AYTULUN
HAMZA MERCİMEK
MERT ATEŞ DURUKAN
HÜSNÜ KİREMİTÇİOĞLU
NERGİZ VELİYEV
HÜSEYİN BEKTAŞ
LARA BAŞÇI
İBRAHİM CİNGÖZLER
BERK VURAL URUN
METE OZAN KİBAR
BURCU ÖNAL
TUNAHAN AK

Editör: Haber Merkezi