Mbappe'nin Paris Saint Germain'deki sözleşmesi 30 Haziran'da tamamlanacak. 23 yaşındaki futbolcunun Real Madrid ile anlaştığı uzun süredir iddia ediliyordu.


L'Equipe, Mbappe'nin Paris Saint Germain'le anlaşmaya vardığını ve İspanyol devine transfer olmayacağını yazdı. Daha önce Real Madrid'in transfer için 200 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia ediliyordu.


Mbappe son yıllarda Avrupa futbolunun en büyük yıldızları arasında gösterililiyor. 2018'de, daha 20 yaşını doldurmamışken, Fransa'nın dünya kupasını kazanan kadrosunun önemli bir parçasıydı.


Mbappe bu sezon Paris Saint Germain formasyla 36 gol attı ve 26 asist yaptı.

Real Madrid için büyük tehlike!

Erling Haaland'ın Manchester City'ye transferi sonrası Norveçli futbolcu için kapılar kapanırken Mbappe'nin transferi de gerçekleşmezse Real Madrid futbol dünyasının iki yeni yıldızını da elinden kaçırmış olacak.

Mbappe için eşi benzeri görülmemiş ücret!

Eurosport'un haberine göre ise Kylian Mbappe, PSG'nin astronomik teklifini kabul etti.

İddiaya göre Mbappe, Fransız ekibinden imza parası olarak 300 milyon euro elde edecek. Bunun yanı sıra yıldız futbolcunun senelik 100 milyon euro'ya imza atacağı konuşuluyor.

Mbappe böylece futbol tarihinin en çok yıllık ücret kazanan ismi olacak.

Ancelotti'den Mbappe yorumu

Real Madrid teknik direktörü Carlo Ancelotti ise Mbappe'yle ilgili gelen soruya 'Şampiyonlar Ligi finalini düşünüyoruz' yanıtını vermişti. İtalyan hoca, "Herkes bana Şampiyonlar Ligi finaliyle ilgili sorular soruyor ve bunun için heyecanlıyız. 14. kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanma şansımız var. Konuyla ilgili her şeyi anlayabiliyorum ancak finale odaklandık ve dışarıda olan şeylerin bizi etkilemeyecek." ifadelerini kullanmıştı.

 

Editör: Haber Merkezi