Şehit İbrahim Kundakçı mahallesinde organize edilen mahalle buluşmasında Milliyetçi Hareket Partisi Kadirli İlçe Başkanı Av. Alptekin Uçmak'ın açıklamaları şu şekilde;

"Öncelikle bu manevi iklimde sizlerle buluşmaktan duyduğum mutluluğu belirterek sözlerime Sayın Genel Başkanımız Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli'nin sözleri ile başlamak istiyorum.



Milliyetçi Hareket Partisi yüzdelere sığmaz, oranlara sıkışmaz, barajlarla sınanamaz. Türklüğün baraja takılacağını öne sürenler akıl dağılması yaşayan, aidiyet buhranı geçiren münafıklar korosudur. Bu gün partimizin baraj sorunu olduğunu iddia edenler sadece Kadirlimizin bir Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıya bakmaları gaflet uykusundan uyanmalarına yeterli olacaktır.

Cumhur İttifakının ruhuna uygun olarak, sizlerden gelen istek, öneri ve sorunları dinleyerek çözüm konusunda istişarede bulunacağız. Sizlerden gelen tüm sorun ve taleplerin takipçisi olacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Kadirli İlçe Teşkilatı olarak Liderimizin memleketinde sizlerin her daim hizmetinde olacağız” dedi.''

Toplantıya MHP İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Kadirli İlçe Başkanı, MHP Belediye Meclis Üyeleri ile kalabalık bir vatandaş grubu katıldı.

Editör: Haber Merkezi