HABER: MEHMET ARKAN

Devletimizin ve Milletimizin birlik ve beraberliği adına kaynaşmalara vesile olan bu hayır Aydın'ımızda da yapılmaktadır.Biz bu vesile ile şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte bu hayrımızı gerçekleştiriyoruz.Böyle anlamlı bir hayırda katkı sunan herkese teşekkür ediyorum.

Ülkemiz üzerinde dönen,yapılan hesapların farkındayız.Birlik ve beraberliğimizin en fazla ihtiyaç duyulduğu bugünlerde biz de vatandaşlarımızla bir araya geldik.Aşure hayrımızı yaptık.İkramlarda bulunduk.Ben bu vesile ile hayrımıza katılan tüm vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.

MHP Türkiye'mizin birleştirici çimentosu,Türkiye'mizin son kalesidir. Her zaman devletin ve milletin yanında olan partimiz, Liderimiz Sayın Dr.Devlet Bahçeli Beyefendinin de her zaman dediği gibi,Önce Vatanım ve Milletim sonra partim ve ben anlayışı düsturu ile hareket etmiş,daima milletimizin yanında olmuştur.Bu etkinlikleri Parti teşkilatı olarak bundan sonra ki yıllarda da devam ettireceğiz.Katılan ve katkı sunan herkese sizin vasıtanızla tekrar teşekkür ederim.'' dedi.

Editör: Haber Merkezi