BAŞKAN AVCI’YA TEŞEKKÜR

Türkgün Gazetesi Baskı-Abone-Satış Bölgeler Yönetmeni Bülent Kahraman, Türkgün Adana Temsilcisi İbrahim Ispaha ile birlikte MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya ziyarette bulundu. Ziyarette Gazetenin yayın politikası ve dağıtımıyla ilgili istişarede bulunuldu. Kahraman, Gazeteye verdiği desteklerden ötürü Başkan Bünyamin Avcı’ya teşekkür etti.

“ÖNCE ÜLKEM VE MİLLETİM DİYEN GAZETE”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türkgün Gazetesi’nin kısa zamanda büyük bir mesafe almış olmasından mutluluk duyduklarını söyledi. Avcı “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin ismini vererek himayelerinde kurulan Türkgün Gazetesi iki yıl gibi kısa zamanda büyük bir mesafe aldı. Büyük beğeni toplayan ve günden güne daha da büyüyen Türkgün Gazetesi’nin yayın politikası, kendisine isim veren Bilge Liderimizin hassasiyetini taşımaktadır. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen Türkgün Gazetesi, Türkiye’deki ve Dünyadaki gelişmeleri yalın haliyle aktarmaktadır.” ifadesini kullandı.

“TÜRKGÜN GAZETESİ HER EVE GİRMELİ”

Başkan Bünyamin Avcı “Türkgün Gazetesi Türk aile yapısına uygun içeriklerle çıkmaktadır ve her ev için en ideal gazetedir. Türkgün Gazetesi, her gün mutlaka bir bayiden satın alınmalı, okunmalı ve yine mutlaka evimize götürmeliyiz. Aile fertlerimizi milletimizin değerlerine yabancı, bölücü, yıkıcı, manevi değerlerden uzaklaştıran yayın organlarının tesirinden kurtarmak için Türkgün Gazetesi mutlaka her eve girmeli.” dedi.

Editör: Haber Merkezi