‘’Vay nankör vay, vay edep yoksunu vay, vay kendini bilmez hadsiz küstah, sen tam bir garabet ve utanç vesikasısın. Sana yazıklar olsun!..’’ diyen Kılavuz, ‘’Terör partisi Hdp’nin kader ortağı, Hdp’yi Kürt siyasal hareketinin temsilcisi sayan, terörist Demirtaş ile kahvaltı hayalleri düşleyenlerin Liderimizin adını ağızlarına alması arsızlık ve ahlaksızlıktır.’’ ifadelerini kullandı.

Olcay Kılavuz, şunları söyledi;

‘’Bütün varlığını ve siyasi geçmişini MHP’ye, davamıza, partimize ve Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’e borçlu olan haramzade. Liderimiz olmasa sosyal medya hesaplarına yazacak unvanı kalmayan adı mümin özü münafık düzenbazın söylemleri tam bir nankörlük örneğidir.

Dolandırıcılık ve kaçakçılıktan aklanmak yerine davamıza ve değerlerimize dil uzatmayı tercih eden, oturduğu her makamı borçlu olduğu muhterem liderimize hayasızca dil uzatıp ihanetini tescilleyen bu zatın söylemleri haysiyetsizliğin daniskasıdır.

Kirli geçmişinle şerefli mazimizi lekeleyemeyeceğin gibi senin ne olduğunu da Niğde’nin yüksek feraset sahibi vatan,millet,bayrak sevdalısı insanları iyi bilmektedir. Seni önce Allah’a sonra da Niğdemizin asil ve yüce gönüllü insanlarının vicdanına havale ediyoruz.

Unutma ki kutlu davamıza, şehitlerimizin emanetleri üzerine inşa edilen partimize, ömrünü davasına adayan Bilge Liderimize saygısızlık yapanların sonu hüsran olmuştur. Kirli geçmişinde boğul!’’

Editör: Haber Merkezi