Yeni yıla zengin olarak girme hayali kuran vatandaşlar Milli Piyango yılbaşı çeyrek, yarım, tam bilet fiyatlarını araştırıyorlar. Milli Piyango, 31 Aralık gecesi her sene olduğu gibi yılbaşı özel çekilişi gerçekleştirecek. Büyük ikramiye haricinde amorti tutturanlar da sonuçları merakla bekliyor olacaklar. Yılbaşı çekilişine günler kala biletler satışa çıkarıldı. Peki Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar? Yılbaşı çekilişi yarım, çeyrek bilet fiyatı ne kadar? 

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI TAM, YARIM, ÇEYREK BİLET FİYATLARI

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları belli oldu. Tam bilet 120 TL, yarım 60 TL ve çeyrek bilet 30 TL olacak. 

MİLLİ PİYANGO YILBAŞI BİLETİ NEREDEN ALINIR?

Oyunseverler, yılbaşı biletlerini gezici bayi ve sabit bayilerin yanı sıra online olarak Milli Piyango internet adresi, Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması, diğer online platformlardan dijital bilet olarak alabilecek.

yılbaşı bilet fiyatları

MPİ YILBAŞI BÜYÜK İKRAMİYESİ NE KADAR?

Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde büyük ikramiye 120 milyon TL, dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 670 milyon 760 bin TL olacak. Vatandaşlar, amorti sonuçları da dahil olmak üzere biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını Milli Piyango internet sitesinden takip edilebilecek.

MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milli Piyango Yılbaşı çekilişinde dağıtılacak toplam ikramiye tutarının 670 milyon 760 bin TL olması bekleniyor. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonrası, oyunseverlerimiz amorti dahil olmak üzere tüm ikramiye sonuçlarını Milli Piyango Online web sitesi ve Milli Piyango Şans Oyunları uygulaması üzerinden takip edilebilecek. Milli Piyango yılbaşı sonuçları 31 Aralık 2021 gecesi çekilişten hemen sonra millipiyangoonline.com'da açıklanacak.

Editör: Haber Merkezi