Nayel Nassar hakkında internette aramalar yoğunlaştı. Nayel Nassar ile Jennifer Gates New York'ta islami usullere göre evlendiler. Nayel Nassar ve Jennifer Gates yaklaşık 300 kişinin katıldığı düğün töreninde Gates evinde resmi nikahlarını gerçekleştirdiler. Peki Nayel Nassar kimdir, ne iş yapıyor, nereli? 

NAYEL NASSAR KİMDİR?

Nayel Nassar, 21 Ocak 1991 tarihinde doğmuştur. Nassar, Chicago'da doğdu ve 2009'da Kaliforniya'ya geri dönmeden önce Kuveyt'te büyüdü Mısırlı Amerikalı bir profesyonel binicidir. İlk olarak beş yaşında ata binmeye ve on yaşında atlamaya başladı. Nasser, 2013, 2014 ve 2017 yıllarında Uluslararası Binicilik Sporları Federasyonu (FEI) Engel Atlama Dünya Kupası Finallerine ve 2014 yılında FEI Dünya Binicilik Oyunlarına katılmaya hak kazandı. Paris'teki Longines FEI Dünya Kupası Finallerinde yarışmıştır.

Nassar, Longines Masters of New York'un büyük finali olan 400.000$'lık Longines New York Grand Prix'sini evine götürdü. Aynı yarışta hem Longines Speed Challenge'ı hem de Longines Grand Prix'sini kazanan ve aynı atla bunu yapan ilk binicidir.

2012 yılında Kış Binicilik Festivali'nde Artisan Farms Genç Binici Grand Prix Serisini kazandı.

Nasser, 2013, 2014 ve 2017 yıllarında Uluslararası Binicilik Sporları Federasyonu (FEI) Gösterisi, Engel Atlama Dünya Kupası Finallerine ve 2014 yılında FEI Dünya Binicilik Oyunlarına katılmaya hak kazandı. Ayrıca Paris'teki Longines FEI Dünya Kupası Finallerinde yarıştı. Ayrıca, düzenli olarak uluslararası Grand Prix pistinde yarışmaktadır.

Şubat 2019'da Longines FEI Dünya Kupası Engel Atlama Wellington'da yarışı 38.15 saniyede bitirdikten sonra kupayı kazandı. Daha önce, 2012'de Kış Binicilik Festivali'nde Artisan Farms Young Rider Grand Prix Serisini kazanmıştı. 2012 Londra Yaz Olimpiyatları'nda Mısır'ı temsil etti.

Nayel Nassar kimdir

NAYEL NASSAR KARİYERİ

Lordan – Longines FEI Engel Atlama Dünya Kupası Las Vegas'ta 1.lik; 1. sıra – Las Vegas Ulusal At Gösterisi Kazanan Tur CSI 3; 1. sıra – Longines FEI Engel Atlama Dünya Kupası Del Mar; 7. sıra – Longines FEI Engel Atlama Dünya Kupası Langley; 2. sıra – Longines Küresel Şampiyonlar Turu (LGCT) Valkenswaard CSI 5; 2019 LGCT Hamburg Gümüş Madalya Sahibi; 1. sıra – New York Masters CSI 5 (5 yıldızlı) Grand Prix; 1. sıra – Rabat CSIO4 Belirlenmiş Olimpiyat Elemeleri.

Ağustos 2021'de Nassar, Binicilik Parkı'nda En İyi atı Igor'a binerek Tokyo 2020 Olimpiyatları Finali'ne hiçbir ceza almadan katılmaya hak kazandı. Mısır için 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları'na katıldı, Bireysel Binicilik Atlama finallerine katıldı, olimpiyat madalyası almadan 24. oldu.

Nassar, ahırlarını 2015 yılında kurdu ve buna Nassar Ahırları adını verdi. Ahırlar Güney Kaliforniya'da bulunuyor. İşletme, San Diego County'deki Encinitas şehrinde bulunuyor.

Nassar, Chicago'da doğdu ve 2009'da Kaliforniya'ya geri dönmeden önce Kuveyt'te büyüdü. Citigroup Kuwait, JW Marriott gibi şirketlerle çalışan Kuveytli mimarlık firması Diwan Interiors International'ın sahipleri olan Fouad Nassar ve Iman Harby'de doğdu.

İlk olarak beş yaşında ata binmeye ve on yaşında atlamaya başladı. Nassar, Instagram sayfasında birçok kez, ilk günden beri bir atlı olduğunu söylemekten her zaman gurur duyduğunu yayınladı.

Nassar, Stanford Üniversitesi mezunudur. Lisans derecesini 2013 yılında Stanford'dan ekonomi alanında aldı.

Editör: Haber Merkezi