Yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği yerli romantik komedi filmi Öldür Beni Sevgilim filmi yeniden ekrana geliyor. Vizyondayken 670 bin kişi tarafından izlenen Öldür Beni Sevgilim filmi 9 milyon 800 bin lira hasılat elde etmişti. Senaryısunu Murat Dişli'nin kaleme aldığı Öldür Beni Sevgilim  filminin ne zaman ve nerede çekildiği araştırılıyor.

Son dönem çekilen yerli komedi yapımlarından biri olan Öldür Beni Sevgilim filminin ayrıntıları haberimiizde.

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Öldür Beni Sevgilim filminin konusu şöyle: Okan ile Demet, 5 yıldır evlidir. Ancak birlikte geçirdikleri senelere rağmen ilişkileri pek de iyi değildir. İkilinin aşkı masal gibi başlamış, büyük heyecanlarla devam etmiş ve mutlu sona ulaşmıştır. Ancak evliliğin ardından hayatları sıradanlaşmaya başladıkça, çiftin içindeki o heyecan duygusu da ölmeye başlamıştır. 5 yılın sonunda ikili adeta birbirinden bunalmış hale gelir. Farklı hayatlar isteseler de bunu dile getiremeyen ve ses çıkarmadan, içten içe birbirlerine sinir olmaya başlayan genç çift, evlilik yıldönümlerinde büyük bir yanlış anlamanın kurbanı olur. Yaşanan yanlışlık sonucunda 5 yıllık karı-koca birbirlerini öldürmeye karar verirler. Bunun için uygun yollar arayan çift, kendilerini birbirinden komik ve tehlikeli durumlar içerisinde bulur.

Filmde, yaşanan komedi dolu dakikalar anlatılır.

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

1 Mart 2019 tarihinde vizyona giren Öldür Beni Sevgilim filmi, Muğla ve İstanbul'un farklı semtlerinde çekilmiştir. Çekimler de Fethiye'de tamamlandı.

 

ÖLDÜR BENİ SEVGİLİM FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kadrosuna birçok ismi bulunduran Öldür Beni Sevgilim filminin oyuncuları şöyle;

Murat Boz

Seda Bakan
Açelya Topaloğlu
Özgür Emre Yıldırım
Seda Güven
Yosi Mizrahi
Dilşad Şimşek
Ali Yoğurtçuoğlu

Editör: Haber Merkezi