Sivasspor Medipol Başakşehir maçı beinsport geniş özeti izlemek isteyenler buraya... Spor Toto Süper Lig’de 31. Hafta heyecanı Demir Grup Sivasspor Medipol Başakşehir maçı ile başladı. Zirve yarışını ilgilendiren Sivasspor Başakşehir maçı ilgi ile takip edildi. Uzun süredir zirvede tek başına oturan ve 62 puanla en yakın rakibi Galatasaray’la arasında bulunan 2 puan farkı açmak isteyen lider Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor engelini aşarak şampiyonluk yarışında yoluna emin adımlarla devam etmek istiyordu. Sivasspor ise güçlü rakibi Başakşehir karşısında saha ve seyirci avantajını kullanarak haftayı 3 puanla kapatmak istiyordu. Sivasspor Başakşehir maçının geniş özeti beinsport ekranlarından yayınlanıyor. Sivasspor Başakşehir maçının ilk 45 dakikası 0-0 eşitlikle sonuçlanırken, ikinci yarıda da gol sesi çıkmadı ve Başakşehir, puanını 62'ye çıkardı.

Maçın tüm detayları için tıklayın

11'ler belli oldu

Sivasspor'un ilk 11'i: Tolgahan, Uğur, Braz, Bjarsmyr, Papp, Ndinga, Rybalka, Özer, Doulas, Emre Kılınç, Diabate

Başakşehir'in ilk 11'i: Mert, Caiçara, Mahmut, Serdar, Clichy, Emre, İrfan Can, Soner, Visca, Elia, Robinho

Sivasspor Başakşehir maçı saat kaçta?

Demir Grup Sivasspor Medipol Başakşehir maçı saat 20:30'dan itibaren beIN Sport ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak. Maçın canlı anlatımı ise turkgun.com'da yer alacak. Süper Lig’de geride kalan 30 haftada 62 puan toplayan Başakşehir, en yakın takipçisi Galatasaray'ın 2 puan önünde zirvede bulunuyor. Başakşehir son 5 maçının 4'ünde de puan kaybı yaşadı. Medipol Başakşehir, bu maçlarda 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde ederek şampiyonluk yarışında önemli puan kaybı yaşadı. Demir Grup Sivasspor da 36 puan ve averajla haftaya 12. sırada girdi.

Başakşehir’de iki önemli isim eksik

Lider Başakşehir'de bu maç öncesinde iki oyuncunun sakatlığı devam ediyor. Başakşehir’de sakatlığı süren Moldovalı stoper Alexandru Epureanu ile Arda Turan bu maçta forma şansı bulamayacak.

Muhtemel 11’ler…

Sivasspor: Tolgahan, Papp, Braz, Bjarsmyr, Uğur, Douglas, Rybalka, N’Dinga, Özer, Emre, Diabate

Başakşehir: Mert, Caiçara, Attamah, Mahmut, Clichy, İrfan, Emre, Visca, Mossoro, Elia, Robinho

 

Editör: Haber Merkezi