Bu akşam yeni bölümüyle TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Payitaht Abdülhamid dizisinde neler yaşanacak merak ediliyor. 148. son bölümü ile ekranlara gelen dizinin yeni bölümü iple çekiliyordu. Payitaht Abdülhamid'de Mary oynadığı oyunla Abdülhamid’le tanışmayı başarıyor. İşte detaylar.

PAYİTAHT YENİ BÖLÜMÜ TIKLA İZLE

PAYİTAHT 149. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Abdülhamid Sadrazam Paşa ile yüzleşir. Mahmut Paşa, Selim ve Necip Paşa tarafından Fransız sefaretinden kaçırılır. Selim, Mahmut Paşa’yı idam sehpasına çıkarır. Abdülhamid kendisini derinden üzecek sürpriz bir haber alır. Saliha Mary’ye haremi tanıtmaya çalışırken Mary’nin amacı başkadır. Abdülhamid’le tanışmak için Aliye’den yardım ister. Saliha’nın karşı çıkmasına rağmen Mary oynadığı oyunla Abdülhamid’le tanışmayı başarır.

PAYİTAHT KONUSU

TRT1 ekranlarında yayınlanan, Cuma akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yeni sezonda yine çok konuşulacak gelişmeleri ekrana getirecek.Payitaht Abdülhamid'in geçen sezon final bölümünde; Hechler tutuklanmış, Goldsimht, Abdülhamid'e suikast tertip etmişti… Bidar, içerideki düşmanının kim olduğunu öğrenmiş, Blavatsky ise son oyununu oynayarak haremdeki herkesin canına kast etmişti.Payitaht Abdülhamid'in yeni sezon ilk bölümünde ise neler olacak:Abdülhamid'in devleti payidar yapmak ve devleti düşmanların soktuğu cendereden kurtarmak için verdiği savaş devam etmektedir.Sefirler Mürzsteg kararlarını Abdülhamid'e daha bildirmeden Abdülhamid Mürzsteg kararlarına karşı bir hamle yapar. Abdülhamid'in Akabe tren hattı hamlesi bütün taşları yerinden oynatır. Ticari dengeleri bozulan düşmanlar Abdülhamid'in karşısında birleşir.Bidar, yaşanan olaylardan sonra kimseye güvenemez olur. 5. Murad'ın kızları Fatma ve Aliye Sultan'ın saraya gelmesi Bidar'ı fazlasıyla rahatsız eder.5.Murat'ın vefat haberi Abdülhamid'i üzerken Masonları umutlandırır. Büyük loca olabilmek için 5. Murat'ın yerine geçecek üyeyi beklemektedirler.Düşmanlar Akabe demiryolunu engellemek için harekete geçer. Art arda depo ve fabrikalarda patlamalar olur.

Payitaht Abdülhamit izle

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD OYUNCULARI

II. Abdülhamid : Bülent İnalBidâr Kadınefendi : Özlem ConkerMahmud Paşa : Hakan BoyavTahsin Paşa : Bahadır YenişehirlioğluŞehzade Abdülkadir : Can SipahiTheodor Herzl : Saygın SoysalNaime Sultan : Duygu GürcanPrens Sabahaddin : Kaan TurgutMelike (Ahsen) : Ezgi EyüboğluFehime Sultan : Elif ÖzkulHatice Sultan : Gözde KayaEmanuel Karasu : Ali Nuri TürkoğluAhmet Celalettin Paşa : Cem UçanDavid Grun : Şakir Güler

PAYİTAHT ABDÜLHAMİT 150. BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI MI?

Payitaht Abdülhamit 149. yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Bu sebeple Payitaht Abdülhamit 150. yeni bölümünün son bölümün ardından yayınlanması bekleniyor. 

Editör: Haber Merkezi