Polis Haftası anlamlı mesajları ve resimli mesajlar, vatandaşlarının güvenliği için canları pahasına görev yapan emniyet mensuplarına gönderilmek için araştırılıyor. Her yıl 10 Nisan'da Türk polisinin bu özel günü kutlanmaktadır. Türk Polis Teşkilatı ve Emniyet mensupları ve yakınları kutlama mesajlarını araştırıyor. İşte Polis haftası kutlama mesajları ve SMS'leri...

POLİS HAFTASI NE ZAMAN KUTLANACAK?

Polis Haftası 2021 yılında 5-11 Nisan arasında kutlanacak. Her yıl Nisan ayının 10. Gününde kutlanan bu özel gün için binlerce vatandaş Polis Haftası kutlama mesajlarını ve sözlerini araştırıyor. Türk Polis Teşkilatı'nın modern anlamda kurulduğu tarih 10 Nisan 1845 olarak kabul edilmektedir. Bu sebeple her yıl 10 Nisan'da Türk polisinin bu özel günü coşkuyla kutlanmaktadır.

POLİS HAFTASI MESAJLARI VE SÖZLERİ

Emniyet Teşkilatı mensupları ve yakınları başta olmak üzere pek çok vatandaş bu özel hafta için kutlama mesajlarını araştırıyor. İşte Polis haftası kutlama mesajları.

Ülkemizin her bir köşesinde başarılı çalışmalar yürüten emniyet teşkilatımızın polis haftasını kutluyor, bu cennet vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Vatandaşın can ve mal emniyeti ile kamu huzurunu korumak amacıyla 24 saat görev başında kalarak fedakârlık gösteren tüm polislerimizin 10 Nisan Polis Haftası'nı kutluyorum.

Emniyet Teşkilatının polis haftasını kutluyor, şehit polislerimize ve tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet, hayatta olanlara uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum

Vatanı ve milleti uğruna canlarını dahi vermekten sakınmayan tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası kutlu olsun.

Halkı için gece gündüz çalışmayı sürdüren, güven ve huzuru tesis eden, ihtiyaç duyduğumuz her anımızda yanımızda olan emektar polislerimize teşekkür eder, polis haftalarını en içten dileklerimle kutlarım.

Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, görevleri başında şehit düşmüş kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm emniyet mensuplarımıza görevlerinde başarılar diliyor, Polis Teşkilatımızın 176. yıl dönümünü canı gönülden kutluyorum.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 176. yıldönümünü kutluyorum. Vatan, millet, bayrak ve mukaddesat için canını feda ederek şehitlik mertebesine ulaşan polislerimizi rahmet ve şükranla anarken, gazilerimize sağlıklı bir yaşam diliyorum.

Polise saygı, devlete saygıdır. Polis haftanız kutlu olsun…

Türk PoIis Teşkilatının kuruluşunun yıI dönümünü kutIuyor, şehitIik mertebesine uIaşan poIisIerimizi rahmet ve şükranIa anıyorum. Büyük fedakarIık, sabır ve cesaretIe hizmetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatının bütün mensupIarına başarıIar diIiyor, sevgi ve seIamIarımı iIetiyorum.

Üstün hizmet anlayışı ve özveriyle ülkemizin dört bir sathında görev yapan Polis Teşkilâtımızın değerli çalışanlarının Polis Haftası'nı kutluyor, emniyet mensuplarımıza mesleki yaşamlarında başarılar diliyorum.

Ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, Milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü kutlu olsun

Polis Haftası ve Polis Günü nedeniyle bu zor, zorluğu ölçüsünde de onurlu görevlerini büyük bir özveriyle ve insan sevgisiyle yerine getirmekte olan tüm emniyet mensuplarını takdir ve sevgiyle selamlar Polis Haftalarını kutlarım

Editör: Haber Merkezi