Yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle hastaneye başvuran Oğuz Özyaral koronavirüs şüphesiyle karantinaya alındı. Halk Sağlığı Uzmanı olan Prof. Dr. Oğuz Özyaral “Titiz misin?” isimli bir program da yapmıştı. Haberimizde, Profesör Doktor Oğuz Özyaral’a dair bilgileri okurlarımızla paylaşıyoruz…

PROFESÖR DOKTOR OĞUZ ÖZYARAL KİMDİR?

Profesör Doktor Oğuz Özyaral, 1956 yılında doğmuştur. Lisans eğitimini İşletme alanında, Yüksek Lisansını Marmara Üniversitesi Mikrobiyolojide ve Doktorasını da yine aynı okulun aynı bölümünde yapmıştır. Ayrıca, İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Yönetimi ve Organizasyonu Bölümünde Hastane ve Sağlık Kuruluşları Yönetimi alanlarında yüksek lisans düzeyinde özel eğitim almıştır.

Şu anda İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı olarak görev alan Profesör Doktor Oğuz Özyaral, televizyon programlarında da sık sık konuk olmaktadır. Bununla birlikte Profesör Doktor Oğuz Özyaral, Titiz misin? adlı bir program da yapmıştır.

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN TIKLAYIN

KARANTİNAYA ALINDI

Halk Sağlığı Uzmanı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, koronavirüs şüphesiyle hastanede karantina altına alındı. Prof. Dr. Oğuz Özyaral, önceki akşam yüksek ateş ve öksürük şikayetiyle Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan ilk inceleme sonucunda Özyaral koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatırıldı. Özyaral'ın tedavisi devam ederken koronavirüs testi yapıldığı ve sonucunun 1-2 güne kadar çıkacağı öğrenildi.

PROFESÖR DOKTOR OĞUZ ÖZYARAL’IN ANLATIMIYLA KORONAVİRÜS BELİRTİLERİ

Editör: Haber Merkezi