Bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki son grup maçına çıkacak olana Galatasaray, deplasmanda konuk olacağı PSG karşısında galibiyet alarak sezonu güzel kapatmak istiyor. Haberimizde, PSG Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı ile ilgili merak edilenleri bir araya getirdik…
 

PSG GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI YAYIN BİLGİLERİ

11 Aralık Çarşamba gerçekleşecek olan PSG Galatasaray Şampiyonlar Ligi A Grubu'nun 6. ve son hafta maçı Paris'teki Parc des Princes'de oynanacak. TSİ 23.00’da başlayacak olan karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonundan hakem Istvan Kovacs yönetecek. Müsabaka beIN Sports'tan yayınlanacak.

GALATASARAY’IN PARİS SAİNT-GERMAİN MAÇI KAMP KADROSU

Galatasaray’ın Paris Saint-Germain maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Fernando Muslera, Şener Özbayraklı, Jean Micheal Seri, Selçuk İnan, Radamel Falcao, Younes Belhanda, Ryan Donk, Ömer Bayram, Mariano Ferreira, Okan Kocuk, Emin Bayram, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina.

Sarı-kırmızılı ekipte 4 futbolcu sakatlıkları nedeniyle yarınki maçta forma giyemeyecek.

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Florin Andone ve Christian Luyindama, PSG müsabakasında sahadaki yerini alamayacak. Sağ alt arka adalesinde orta düzeyde zorlanma olan Adem Büyük'ün durumu ise maç günü belli olacak.

Sarı-kırmızılılarda sakatlıkların arttığı son dönemde Süper Lig karşılaşmalarında forma giyen futbolcular Jimmy Durmaz, Taylan Antalyalı, Ahmet Çalık ve Emre Taşdemir ise UEFA'ya bildirilen listede bulunmuyor.

Fransız ekibinde de sakatlıkları bulunan Idrissa Gueye, Presnel Kimpembe, Marco Verratti ve Ander Herrera müsabakada görev yapamayacak.
 

2 PUANLA SON SIRADA 

A Grubu'nda oynadığı 5 maçta 2 beraberlik, 3 yenilgi yaşayan sarı-kırmızılı takım, 2 puanla son sırada yer alıyor.

Yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etme şansı bulunan Galatasaray'ın bu fırsatı yakalayabilmesi için PSG'yi yenmesi ve Club Brugge-Real Madrid maçında da ev sahibi Belçika ekibinin kazanamaması gerekiyor.
 

 
 

 

 
 
 

Editör: Haber Merkezi