UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda Royal Antwerp Fenerbahçe maçı bu akşam saat 23:00'da oynanacak. Belçika ekibi Royal Antwerp ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Fenerbahçe'nin mutlak hedefi 3 puanı deplasmanda almak. Futbolseverler Royal Antwerp Fenerbahçe maçı saat kaçta, şifresiz veren kanallar hangileri? diye araştırma yapıyorlar. 

ROYAL ANTWERP FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA MI ŞİFRESİZ Mİ? 

Royal Antwerp Fenerbahçe maçı Bosuil Stadı'nda saat 23:00'da oynanacak. Fenerbahçe maçını Bosna Hersekli hakem Irfan Peljto'nun yönetecek. Royal Antwerp Fenerbahçe maçı Exxen dijital platformu üzerinden şifreli ve üyeliği olanlara canlı olarak yayınlanacak. 

royal antwerp fenerbahçe maçı

ROYAL ANTWERP FENERBAHÇE MAÇI 11'LERİ

Royal Antwerp: Frey, Engels, Yusuf, Benson, Vines, Almeida, Verstrate, Butez, Bataille, Gerkens, Fischer,

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim, Szalai, Samuel, Mert Hakan, Sosa, Ferdi, İrfan, Rossi, Berisha

PEREIRA'DAN ROYAL ANTWERP FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

İŞTE PEREIRA'NIN AÇIKLAMALARI:

Bu maçın önemini ve 3 puanın önemini biliyoruz. 3 puan almak var kafamızda, iyi bir takımla oynayacağız. Onlar da bizi tanıyor, biz de onları tanıyoruz. Kazanmak için sahaya çıkacağız.

Bütün odağımız; takımın seviyesini arttırmak. Takımda büyük bir karakter var, futbolda böyle sonuçlar yaşanıyor. Bugün iyiyseniz, yarın kötü olabiliyorsunuz. Ben takımın daha iyi olması için elimden geleni yapıyorum ve benim işim de bu.

Futbolda eleştiriler vardır, bazen eleştirebilirsiniz. Bugün iyi olabilirsiniz, yarın kötü.

Franfurt'ta penaltı atsaydık, 2 puan fazla olacaktır. Antwerp karşısında penaltıyı atsak yine 2 puan fazla olacaktık. Futbol bu, matematik hesaplarına giremezsiniz.

Benim işim takımın seviyesini arttırabilmek, benim çok fazla tecrübem var. Eski havayı yakalayabilmek için elimizden geleni yapıyoruz, futbolda dün yoktur. En az hatayı yapmak için çabalıyoruz. Öz güvenimizi tekrar kazanmak gerekiyor.

Yarın alacağımız 3 puan bizi savaşa tekrar sokacak.Yarınki hedefimiz 3 puan ve sonrasında gruptan çıkabilmek. Biz Avrupa'nın en iyi takımı değiliz, omzumuzda büyük bir yük olduğunu söylemek istedim. Alabildiğimiz en iyi sonucu almak istiyoruz.Ben kupayı daha önce kazandım, belki bilmiyorsunuz ama ben bunu size söyleyeyim.Ben sadece yük olarak gördüğümü söylemek istedim. Avrupa Ligi'ni ben de kazanmak isterim.

FENERBAHÇE'DE 3 EKSİK

Sarı-lacivertli takımda 3 futbolcu, sakatlıkları nedeniyle Royal Antwerp maçında forma giyemeyecek.

Süper Lig'de İttifak Holding Konyaspor ile oynanan müsabakada sakatlanan Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo, yarın takımdaki yerlerini alamayacak. Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Serdar Aziz ile Mesut Özil'in de kadroya dahil edilmesi beklenmiyor. UEFA'ya bildirilen listede yer almayan Miguel Crespo, Burak Kapacak ve Serdar Dursun da müsabakada görev yapmayacak. Sloven oyuncu Miha Zajc ise sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Zajc, yarın üçüncü sarı kartını görmesi halinde cezalı duruma düşecek ve 25 Kasım'da Olympiakos ile oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

BELÇİKA TAKIMLARIYLA 8. MAÇINI OYNAYACAK

Fenerbahçe, Avrupa kupalarında Belçika ekipleriyle yarın 8. kez karşı karşıya gelecek. Royal Antwerp ve Anderlecht ile toplam 7 kez mücadele eden sarı-lacivertliler, 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Bu müsabakalarda rakip fileleri 10 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde ise 9 gol gördü.

ROYAL ANTWERP'İN ZİRVE TAKİBİ SÜRÜYOR

Belçika Birinci Futbol Ligi'nde 13 hafta geride kalırken, Royal Antwerp 24 puanla 3. sırada yer alıyor.

Kupa 2'de Fenerbahçe ile oynadığı ilk maçın ardından ligde 2 karşılaşmaya çıkan Belçika temsilcisi, Club Brugge ile 1-1 berabere kaldı, Cercle Brugge'ü ise 1-0 mağlup etti. Royal Antwerp, Belçika Kupası'nda ise Westerlo'ya 2-1 yenilerek elendi.

Editör: Haber Merkezi