Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr internet sitesinde yayınlanan ilana göre; Selçuk Üniversitesi Düzeltme İlanı yayınladı. İlanda yer alan bilgiler şöyle;

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğünden
DÜZELTME İLANI
 
30.09.2022 tarih ve 31969 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan Üniversitemiz öğretim üyesi alımına ilişkin ilânımızda, Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kentleşme ve Çevre Sorunları ile Yönetim Bilimleri Anabilim
Dalları öğretim üyesi ilânlarımız aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir.

 

Birim Bölüm Anabilim Dalı Unvan Derece Özel Şart
Edebiyat Fakültesi Fars Dili ve Edebiyatı Fars Dili ve Edebiyatı Profesör 1 Mevlâna ve Mevlevilik alanlarında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu  Yönetimi Kentleşme ve Çevre Sorunları Dr. Öğr. Üyesi 1 Doktora eğitimini Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yapmış olmak, İslam şehirleri, iklim mültecileri ve kentsel suçlar konularında çalışmaları olmak.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yönetim Bilimleri Dr. Öğr. Üyesi 1 Doktora eğitimini Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yapmış olmak, dijital vatandaşlık, kamuda inovasyon, kamu değeri yönetimi ve göç yönetimi konularında çalışmaları olmak.

 


İlan olunur.
 
 
Detaylı bilgi ve ilana ulaşmak için tıklayınız.
Editör: Haber Merkezi