ATV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 57. Bölüm fragmanı dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyordu. 25 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde Kaleliler gittikleri bir davette hiç istemedikleri bir misafirle karşılaşırlar. Öte yandan Asiye’nin Mustafa’ya olan kırgınlığı devam etmektedir. İşte, neler izleyeceğimizle ilgili ipuçları veren Sen Anlat Karadeniz 57. yeni bölüm fragmanı…

 SEN ANLAT KARADENİZ 57. YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

''Sen gitmiyorsun hiçbir yere, o gitsin...''

Mustafa Asiye'nin gönlünü almaya çalışsa da tüm Kaleliler Asiye'nin yanındadır. Asiye'nin biraz olsun yüzünü güldürmek için götürdükleri davete Mustafa'da gelir.

Hiç istemedikleri bir misafir de oradadır ve iş daha da içinden çıkılmaz bir hale gelir. Mustafa'ya iyi bir ders vermek isteyen Kaleliler, Mustafa'yı delirtecek bir planı devreye sokarlar.

 SEN ANLAT KARADENİZ 57. YENİ BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Öfkenin bedeli

Tarık, Hazan'ı kaçırır. Tahir ve Ferhat, Hazan'ı kurtarmak için peşlerine düşerler. Hazan'ı bulduklarında ise büyük bir tuzağın içine düştüklerini fark ederler.

Asiye'yi eski bir tanıdığıyla gören Mustafa kıskançlık krizlerine girer. Kavga büyür ve Mustafa Asiye'ye "boş ol" der. Asiye, Eren'i de alıp Osman Baba'ya gider. Mustafa "Boş ol" demenin sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaktır.

SEN ANLAT KARADENİZ İLE İLGİLİ DAHA FAZLA AYRINITI İÇİN BURAYA TIKLAYIN

İŞTE SEN ANLAT KARADENİZ'İN EN SEVİLEN REPLİKLERİ

 

 

 

Editör: Haber Merkezi