Survivor Hikmet'in son durumu ne? Survivor Hikmet elenecek mi? soruları Survivor 2019'un 19 Mayıs'ta ekranlara gelen 73. bölümüne damga vurdu. Araba oyunu sırasında ağır bir sakatlık geçiren ve çığlıklar içinde kalan Hikmet, hemen ambulasla hadtaneye götürüldü. "Bu böyle bitmemeliydi" sözleriyle herkesi üzüntüye boğan Survivor Hikmet'İn sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki, Survivor Hikmet'in son durumu ne? Survivor Hikmet elenecek mi? İşte, yarışmada son durum...

Survivor Hikmet'in son durumu ne? Survivor Hikmet elenecek mi?

Survivor Türkiye Yunanistan'ın yetmiş üçüncü bölümünde bir araba oyunu heyecanı daha yaşnıyordu. Araba ödülü için kıyasıya bir mücadele gösteren yarışmacılar, finale kısa süre kala rekabet dozunu da artırdılar. Parkurda Yusuf ile karşı karşıya gelen Hikmet, düşerek ağır bir sakatlık geçirdi ve gözyaşlarıyla çığlıkları birbirine karıştı. Yarışma yerine gelen sağlık ekipleri hemen Hikmet'İ alarak ambulansla hastaneye kaldırdı. Survivor Hikmet'in son durumu merak edilirken, Survivor Hikmet elenecek mi? sorusunun yanıtı doktorların vereceği kararla birlikte kesinlik kazanacak. Yarışmanın yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yaptığı açıklamada Survivor Hikmet'in son durumunun 2-3 gün içinde belli olacağını belirtti.

Survivor Hikmet Tuğsuz kimdir?

Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986’da Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla sporla tanıştı. Başarılı olduğunu gören antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi.

Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu. Atletizmin bir branşında dereceleri var ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı. Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.

Survivor Hikmet'in son durumu ne? Survivor Hikmet elenecek mi? soruları bugün pek çok Survivor hayranı tarafından araştırılıyor. Survivor Türkiye Yunanistan'ın 73. bölümünde büyük bir sakatlık geçiren Survivor Hikmet'İn yarışmaya devam edip etmeyeceğinin sonucu merakla bekleniyor. Peki, Survivor Hikmet'in son durumu ne? Survivor Hikmet elenecek mi? İşte, yarışmada son durum...

 

Editör: Haber Merkezi