Survivor'da bu hafta kim elendi? 14 Mayıs Araba ödülünü kim kazandı? soruları Survivor hayranları tarafından merak ediliyor. Pek çok Survivor takipçisi dün gece yaşanan oyunların sonucunu öğrenmek istiyor. Survivor 2019 Türkiye Yunanistan'da dün gece gerçekleşen 69. bölümde yaşanan heyecan dolu anların ardından siyah takımdan bir isim adaya veda ederken, oynanan mücadele dolu oyunların sonunda bir isim araba ödülünü kazandı ve sembol ödülü sahiplerini buldu. Peki, Survivor'da bu hafta kim elendi? 14 Mayıs Araba ödülünü kim kazandı? İşte, mücadele ve eğlence dolu gecenin ayrıntıları...

14 Mayıs Araba ödülünü kim kazandı?

Survivor yine bir araba ödülü için kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Araba ödülüne sahip olmak isteyen tüm yarışmacılar, mücadele dolu bir oyun sergilediler. Siyah ve Beyaz takımın karşılaştığı oyun sonunda 10-8 siyah takımı mağlup ederek takım içinde oynanacak siyah mı beyaz mı oyununu oynamaya hak kazandı. 

Eğlence dolu geçen oyunun ardından, siyah mı beyaz mı oyununda finale kalan ism Seda ve Afroditi oldu. Oyunu hızlı başlayıp önde götüren Seda, son anlarda üst üste kaybettiği puanlar sonucunda oyunu kaybetti. Araba ödülünü kazanan isim Afroditi oldu.

Sembol oyununu kim kazandı?

Eleme ve araba ödülü heyecanı yaşanan gece de bir de sembol oyunu heyecanı vardı. Yarışmacılar sembol oyununu kazanmak için tüm güçleriyle mücadele gösterdiler. Nefes nefese geçen oyunun ardından Sembol oyununu kadınlarda kazanan isim Seda olurken Erkeklerde kazanan isim ise Yusuf oldu. Seda böylelikle sembol oyununu üst üste 3 defa kazanmış oldu.

Survivor'da bu hafta kim elendi?

Survivor 2019'un 14 Mayıs gecesi yayınlanan 69. bölümünde, eleme gecesi heyecanı yine izleyenleri TV8 ekranlarına kilitledi. Önceki gece yapılan ada konseyinde Emre ve Atakan oylarla Yusuf ise, otomatikman eleme pottasına girmişti. Yapılan halk oylaması sonucunda adaya ve hayallerine veda eden isim, Siyah takımdan Atakan oldu.

 

 

Editör: Haber Merkezi