Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın üstlendiği Tarzan Rıfkı filmi, bugün yeniden seyircisinin karşısına çıkıyor. Seyircilere doyumsuz anlar yaşatan filmin başrollerini Kemal Sunal ile Suna Yıldızoğlu paylaşıyor. Sinema severler, Tarzan Rıfkı filminin konusu ne, oyuncuları kimler sorusuna yanıt aranıyor.

TARZAN RIFKI FİLMİ NE ZAMAN VE NEREDE ÇEKİLDİ?

Yönetmenlik koltuğunda Natuk Baytan'ın oturduğu Tarzan Rıfkı, 1986 yılında çekildi. Başrollerini Kemal Sunal ile Suna Yıldızoğlu’nun paylaştığı Tarzan Rıfkı, İstanbul’da çekildi.

TARZAN RIFKI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Tarzan Rıfkı filminde sakarlığı ve beceriksizliği yüzünden bir baltaya sap olamayan Rıfkı, kendini Tarzan sanmaktadır ve zamanının büyük çoğunluğu ormanda geçmektedir. Fakir ve saf bir delikanlı olan Tarzan Rıfkı tesadüfler sonucu kendisini mafyanın içinde bulur. Ve bu kanunsuz adamlar Rıfkı'yı kendi kirli işlerinde kullanmak isterler. Ama sakarlığı yüzünden mafyanın bütün işlerini altüst eden Rıfkı, sonunda mafya babasını da çileden çıkarır. Çareyi Rıfkı'yı ortadan kaldırmakta arayan mafya, akla gelmeyecek her türlü yola başvurarak harekete geçer.

TARZAN RIFKI FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

– Kemal Sunal
– Suna Yıldızoğlu
– Asuman Arsan
– Dinçer Çekmez
– Ece Berkant
– Yadigar Ejder
– Ünal Gürel
– Adem Taşay
– Süheyl Eğriboz
– Saadettin Erbil
– Coşkun Göğen
– Ekrem Dümer

Editör: Haber Merkezi