UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu ilk maçında bugün temsilcimiz Trabzonspor'un maçı oynanacak. Trabzonspor ile Roma Medical Park Stadı'nda bugün karşı karşıya geliyor. Temsilcimiz Trabzonspor Mourinho'lu Roma'yı sahasında yenerek avantaj elde etmek istiyor. Peki Trabzonspor Roma maçı şifresiz mi? Trabzonspor Roma maçı canlı izle ekranı nasıl açılır? İşte detaylar...

TRABZONSPOR ROMA MAÇI CANLI İZLE

TRABZONSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, ŞİFRESİZ Mİ İZLENECEK?

Trabzonspor-Roma maçı bu akşam Medical Park Stadı'nda 20:30'da oynanacak. Trabzonspor Roma Maçı şifresiz mi? TS maçı ATV’den naklen ve şifresiz olarak ekranlara gelecek. Trabzonspor-Roma maçını Slovenya Futbol Federasyonundan Matej Jug yönetecek.

Trabzonspor - Roma canlı izle

TRABZONSPOR-ROMA MUHTEMEL 11'LER: 

Trabzonspor: Djaniny, Uğurcan, Gervinho, Nwakaeme Berat, Hamsik, Peres, Bakasetas, Edgar Ie, Hugo, İsmail, 

Roma: Mkhitaryan, Patricio, Mancini, Cristante, Veretout, Zaniolo, Smalling, Vina, Shomurodov, El Shaarawy, Karsdorp

TRABZONSPOR'UN AVRUPA SERÜVENİ

Karadeniz ekibi, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 28, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi’nde 87, Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda 12, UEFA Intertoto Kupası’nda 8 maç ve UEFA Konferans Ligi’nde de 2 maç oynadı.

Trabzonspor - Roma canlı izle

KUPA KOLEKSİYONERİ MOURİNHO 

Jose Mourinho kariyerinin son döneminde düşüş yaşasa da kupalara doymayan bir isim... 58 yaşındaki Portekizli hoca 21 yıllık kariyerinde 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere tam 33 kupa kazandı, futbol tarihine adını altın harflerle yazdırdı.

97.7 MİLYON EURO HARCADILAR!

Ligdeki son zaferini 2001 yılında kazanan Sarı-Kırmızılılar 20 yıllık hasreti sonlandırmak adına takımın başına Jose Mourinho'yu getirdi. Kadroda önemli değişikliklere giden Çizme ekibi transfere şu an için 97.75 milyon Euro harcadı. Bu sezonun ilk resmi maçına bu akşam Trabzonspor karşısında çıkacak olan Roma daha önce oynadığı 8 hazırlık karşılaşmasında yenilgi yüzü görmedi. Montecatini'yi 10-0, Ternana'yı 2-0, Triestina'yı 1-0, Debrecen'i 5-2, Belenenses'i 3-1, Raja'yı 5-0'la geçen İtalyan devi, Porto ile 1-1, Sevilla'yla da golsüz berabere kaldı.

AVRUPA KUPALARINDA 138. MAÇ

Bordo-mavili ekip, Roma karşısında Avrupa kupalarındaki 138. maçını oynayacak.

Trabzonspor, geride kalan 137 maçta 50 galibiyet, 36 beraberlik ve 51 yenilgi aldı. Bu maçlarda rakip fileleri 176 kez havalandıran Karadeniz ekibi, kalesinde ise 188 gol gördü.

Bordo-mavililer, ilk olarak 1976-1977 sezonunda başladığı Avrupa serüveninde Şampiyon Kulüpler Kupası/UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 28, UEFA Kupası/UEFA Avrupa Ligi'nde 87, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12, UEFA Intertoto Kupası'nda 8 maç ve UEFA Konferans Ligi'nde de 2 maç oynadı.

Editör: Haber Merkezi