Süper Lig'de Başakşehir ile birlikte şampiyonluğun en ciddi iki adayından biri konumunda bulunan Trabzonspor, ligin 29. haftasında sahasında kümede kalma mücadelesi veren Ankaragücü'nü ağırladı.

Trabzonspor henüz 3. dakikada Sörloth ile öne geçse de Ankaragücü'nün 63'te Gerson Rodrigues ile penaltıdan attığı gole engel olamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. 

Ankaragücü'nde 82. dakikada golün sahibi Gerson Rodrigues kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Bu sonuçla Trabzonspor puanını 58, Ankaragücü ise 25 yaptı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

3. dakikada Trabzonspor golü buldu. Novak'ın soldan ceza alanına kullandığı taç atışında arka taraftaki Abdulkadir Parmak, topu kafayla Sörloth'a aktardı. Bu futbolcu da gelişine sert bir vuruşla yakın mesafeden meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0.

27. dakikada Orgill'in kafa ile indirdiği topu Lobjanidze, Scarione'ye aktardı. Bu futbolcunun ceza sahası içinde kaleci Uğurcan Çakır ile karşı karşıya kaldığı pozisyondaki şutunda, Uğurcan'a çarpan top kornere çıktı.

45. dakikada sağ tarafta Guilherme'nin pasında kaleci Ricardo'nun müdahale edemediği topu altı pasta Sörloth, etkisiz bir vuruş yaparak golle sonuçlandıramadı.

Karşılaşmanın ilk yarısı ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi.

Detaylar geliyor...

Editör: Haber Merkezi