Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek boşanma haberi ile gündeme geldi. MasterChef programı ile sürekli ekranlar karşısında olan ünlü şef Danilo Zanna özel hayatı ile de gündeme geliyor. Danilo Zanna ile eşi boşandı mı, boşanıyor mu? son günlerde yoğun olarak araştırılıyor. Ayrıca Danilo Zanna eşi kimdir? Tuğçe Demirbilek nerelidir, kaç yaşında? merak edilen diğer sorulardan. İşte detaylar...

TUĞÇE DEMİRBİLEK KİMDİR?

Tuğçe Demirbilek 20 Mart 1981 yılında Giresun'da dünyaya gelmiştir. 2012 yılında Danilo Zanna ile evlenen Tuğçe Demirbilek ve Danilo Zanna çiftinin Zeno Zanna isminde bir çocuğu bulunmaktadır.

2021 yılında televizyon ekranlarında yayınlanan Golf Dondurmalar reklam çalışmasında eşi Danilo Zanna ile birlikte kamera karşısına geçmiştir. Tuğçe Demirbilek reklam çalışmasının ardından şu açıklamada bulunmuştur. “Çok keyifli ve unutulmaz bir anı daha ekledik seninle hayata. Çok teşekkür ederim emeği olan, bu fırsatı veren ve bizimle paylaşıp gülümseyen herkese. Şimdiden afiyetler olsun”.

Danilo Zanna ile eşi

DANİLO ZANNE VE EŞİ BOŞANIYOR MU?

Hürriyet'te yer alan habere göre Zanna ailesiyle yaşadığı evden taşındı. Ancak, Zanna'nın oğluna yakın olmak için aynı semtte bir ev tuttuğu iddia edildi.

DANİLO ZANNA EŞİ İLE NASIL TANIŞTI?

Masterchef sunucusu Danilo Zanna, vermiş olduğu bir röportajda eşi ile tanışma hikayesini şöyle anlatmıştı:

"Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye'ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay'a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin'in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul'da yaşamaya devam ettik"

DANİLO ZANNA KİMDİR?

Zanna, 15 Nisan 1982'de Prato, Toskana, İtalya'da dünyaya geldi. Babasının adı Armando Zanna'dır. Aşçılığı aile mesleği olarak dsürdüren başarılı şef, yeteneğini ünlü İtalyan şeflerle çalışarak geliştirdi.

Danilo Zanna ile eşi

Türk mutfağına da ilgi duyan Danilo, bu nedenle Türkiye'ye yerleşti. Türkiye'ye yerleştikten sonra İtalyan ve Türk Mutfağının senzeti olan bir restorant açtı. Ardından TV programlarında sık sık görünmeye başladı ve ilk olarak "Zahide ile Hayata Yetiş" adlı programda yardımcı yemek şefi olarak yer aldı. Asıl tanındığı yer, Planet Mutfak televizyon kanalında kendisinin hazırlayıp sunduğu "İtalyan İşi" adlı yemek programıyla oldu.

Danilo Zanna, farklı ülkelerin restorant kültürüne yer veren Kadir Has Üniversitesi İstanbul Mutfağı Enstitüsü'nde İtalyan yemekleri üzerinde çalışmalar yaptı. Planet Mutfak Kanalı kapandıktan sonra 2015'ten itibaren ATV Kanalı'nda yayınlanan "Elin Oğlu" ve NTV'de kendisinin hazırlayıp sunduğu "Lezzetin Şarkısı" adlı programlarla ekrana gelmeye devam etti. 2019'da TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Masterchef Türkiye programda başşef olarak jüri üyeliği yaptı.

Editör: Haber Merkezi