Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Durdu Mehmet Girgeç “Türkgün Gazetesini huzurevi sakinleriyle buluşturmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade ederek Adana’da Türkgün okunmasını her alanda önemsiyoruz.” dedi. Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği olarak 9 Eylül’de, bu anlamlı tarihte huzurevlerinde başlattıkları kampanyayla ilgili açıklamalarını gazetemiz Türkgün’e yapan Girgeç şunları ifade etti:

“Ey oğul! Ananı, atanı say! Bereket büyüklerle beraberdir.” der Şeyh Edebâli. Türkiye Kamu-Sen büyüklerini sayan; bereketi orada arayan bir teşkilattır. Huzurevi sakinlerimiz bizlerin emanetidir; vefamızdır; dua ve bereket kapımızdır. Onların her biri geçmişimizin kıymetli hafızası, geleceğe daha emin adamlarla bakmamızın tecrübe pınarlarıdır. Bu pınardan kopmamız mümkün değildir.

Türk demek vefa demektir, Türkgün; bir vefanın yansıması, Şeyh Edebâli‘nin işaret ettiği Ertuğrul Gazi Sancağı’dır. Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği olarak bugünden itibaren 9 Eylül’de, bu anlamlı tarihte Türkgün Gazetemizi her gün huzurevi sakinlerimizle buluşturmaya başlıyoruz. İnanıyorum ki başlattığımız bu anlamlı süreçle birlikte, huzurevimizde güne Türkgün'le başlanacak, huzurevimize Türkgün Gazetemizle birlikte ayrı bir huzur girecek, hak ve hakikatler Türk’e göre, Türk tarafından Türkçe yorumlanacaktır.

Emin olunuz ki isim babası gibi Türkgün de haktır, hakikattir, Dünya’ya Türkçe bakmaktır. Ulusal basınımızın parlayan yıldızı Türkgün; huzurevlerimizde de huzurevi sakinlerimizin huzur kaynağı olacaktır. Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilciliği olarak böyle bir çalışmanın tüm Türkiye’yi sarmasını istiyoruz.

Editör: Haber Merkezi