RANA İDİL ÖZDOĞAN

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım Ülkü Ocakları Edirne, Kırklareli, Kocaeli ve Bilecik il başkanlıklarını ziyaret etti. Ziyaretlerinde konuşan Genel Başkan Yıldırım “2023 Lider Ülke Türkiye” vurgusu yaptı. Yıldırım, '' Hafta başında başlayan Boğaziçi’ndeki eylemler hukuki anlamda bir rektör ataması yapılıyor ve tekrardan başa dönerek darbeyle yapamadıklarını sokak eylemleriyle nasıl yaparız diye düşünüyorlar. Türkiye genelinde Türkiye'yi sıkıntıya sokabilecek eylemlerin fitilini ateşlemek ama bunu yapabilirler mi? Hodri meydan gelebilecek varsa gelsin.” İfadelerini kullandı. 

TÜRKİYE'Yİ SIKINTIYA SOKABİLECEK VARSA GELSİN, HODRİ MEYDAN!
Boğaziçi’nde başlayan eylemlere değinen Genel Başkan Yıldırım “Hafta başında başlayan Boğaziçi’ndeki eylemler hukuki anlamda bir rektör ataması yapılıyor ve tekrardan başa dönerek darbeyle yapamadıklarını sokak eylemleriyle nasıl yaparız diye düşünüyorlar. 17 kişi göz altına alınıyor 2 tanesi öğrenci 15 tanesi militan ve CHP İstanbul il başkanı da orada Canan Kaftancıoğlu denen kadını hepimiz biliyoruz Türkiye'nin düşmanı, İslam’ın düşmanı, Türk dünyasının düşmanı böyle bir kadın bir terörist amacı ne burada bir olay yaratarak bunu bütün üniversitelerde ve Türkiye genelinde Türkiye'yi sıkıntıya sokabilecek eylemlerin fitilini ateşlemek ama bunu yapabilirler mi? Hodri meydan gelebilecek varsa gelsin.” İfadelerini kullandı.

“2023'TE LİDER ÜLKE TÜRKİYE’SİNİ ORTAYA KOYACAĞIZ”
Ülkü Ocakları dünün bir teşkilatlanması değil diyen Yıldırım “Devletimiz dünden daha güçlüdür bunlara asla müsaade etmez ve biz devletimize milletimize hizmet etmek için çok çalışacağız inşallah 2023’te lider ülke Türkiye’sini ortaya koyacağız. Bütün arkadaşlarımızın üniversiteyi kazanması ve başarıyla bitirmesi, bilimde, teknolojide, sanayide, bürokraside, akademide her anlamda güçlü bir Türkiye’yi ayakta tutabilmek için çalışma gayreti içinde olacağız. Ülkü ocakları sadece dünün bir teşkilatlanması değil 12. yüzyılda hoca Ahmet Yesevi hazretlerinin ocağında yakılan ateş bugün ülkü ocaklarında yanmaya devam etmektedir. Liderimiz diyor ki benim aklım hep Türkiye’dir. Bizim aklımız da hep Türkiye’de olacak ve Türkiye’yi kalkındırmak için mücadele edeceğiz” açıklamalarıyla sözlerine devam etti.

“ÜLKÜCÜLER AYAKTA OLDUĞU SÜRECE HİÇBİR ŞEY YAPAMAZSINIZ”
Biz devletimiz milletimiz için binlerce ağabeyimizi bu toprak için şehit verdik ama yılmadık yıkılmadık bugünlere kadar Türkiye’yi taşıyabildik. Hamdolsun bugün Türkiye’nin gelmiş olduğu nokta hepimizin göğsünü kabartıyor hepimizi onurlandırıyor gururlandırıyor. Biz diyoruz ki ülkücüler ayakta olduğu müddetçe bu ülkeye hiçbir şey yapamazsınız bizde ne Ruhi Kılıçkıranlar biter ne Fırat Yılmaz Çakıroğlu biter ne Fethi Sekinler biter. Bizim bu görevimizin farkında olmamız gerekiyor. Biz 1071’de sultan Alparslan ile son kez bu topraklara geldik ve inşallah sonsuza kadar bu topraklarda yaşayacağız. Ve bizi rahat bırakmayacaklar her anlamda Türkiye’yi bölmek için parçalamak için mücadele edecekler.

“CUMHUR İTTİFAKI TURAN’A GÖTÜRECEK”
Cumhur ittifakının Türkiye’yi Turan davasına götürecek çok önemli bir adım olduğunu söyleyen Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım, sözlerini “Türkiye büyüme gayreti içerisinde bakıyorsunuz birileri gezi eylemleri adı altında sokak başkaldırısı başlatıyor, 6-7 Ekim olaylarında benzer bir isyan yaratmaya çalışıyor tam Türkiye toparlanacak bir karakolumuz basılıyor şehit veriyoruz, toparlanıyoruz bakıyoruz darbe teşebbüsüyle karşılaşıyoruz. Hamdolsun bilge liderimiz sayın Devlet Bahçeli Türkiye’yi kuşatmış olduğu bu çemberden en iyi şekilde çıkarmayı başardı. Ortaya koymuş olduğu cumhur ittifakı Türkiye’yi ilahikelimetullah turan davasına götürebilecek önemli bir ittifaktır. Türkiye’de kurmuş olduğumuz cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Türkiye’yi gerçekten bir koruma altına almıştır. Bakın kısa sürede yaptıklarımıza çok şükür Türk dünyasının kanayan yarası Azerbaycan’daki Karabağ zaferle sonuçlandı, Irak ve Suriye’de örgüt kafasını bile kaldıramıyor, Türkiye’de sıfır terör durumuna gelmiş durumda. Çok şükür yıllardır açılamayan Kıbrıs’taki Kapalı Maraş’ı açtık, Ayasofya’yı açtık, Doğu Akdeniz’de Karadeniz’de kendi gemilerimizle petrol arıyoruz ve çıkarmak üzereyiz, bunların hepsi bilge liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin 90’lı yıllarda ortaya koymuş olduğu lider ülke Türkiye vizyonunun adımlarıdır.” İfadeleriyle noktaladı.

Editör: Haber Merkezi