Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul’da bu hafta, Cenk geçmişi nedeniyle Şeniz’i suçlayıp bunalımlı günler geçirirken, baba olarak tanıyacağı tek kişinin Agah olduğunu söylüyor. Diğer yandan elinde güç geçen Ceren Şeniz’in hayatını kabusa çeviriyor. Ancak yine de Şeniz, Ceren’in kazandığı zaferin mutluluğu yaşatmamakta kararlı. İşte, Zalim İstanbul 38. Yeni bölüm fragmanı ve diğer ayrıntılar…

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cenk köşkte egemenliğini ilan ediyor. Bu sırada da eli güçlenen Ceren Şeniz'e hayatının kabusunu yaşatmaya devam ediyor ve geçmişim tüm acısını Şeniz'den çıkarmak için elinden ne gelirse yapıyor. Diğer tarafta köşkte Agah Karaçay’ın baygın halde bulunan herkesin korkmasına neden oluyor. Agah’ın bu hale gelmesinin ardından Cenk, annesiyle karşı karşıya geliyor ve onu reddediyor.

ZALİM İSTANBUL 38. BÖLÜM 1. FRAGMAN

Cenk, Agah'ın ölümü ile büyük bir sarsıntı yaşarken aynı zamanda sarsılan geçmişi ile ilgili büyük hezeyanlar içinde kalıyor. Cenk, Şeniz'i hayatını yıkmak ile suçlarken,  gerçek babası olarak sadece Agah'ı kabul edeceğini söylüyor. Bir yandan bu dertler ile uğraşan Cenk diğer yandan da Ceren ile uğraşıyor.

Ceren bu savaşın içinden galip olarak çıktığını düşünse de Şeniz, Ceren'e bu mutluluğu yaşatmamak için elinden geleni yapacaktır.

Ne yapacağını bilemez halde, aklından geçen kötü düşünceler ile oradan oraya savrulan Cenk kendi sınırlarına dayanmıştır.

ZALİM İSTANBUL 38. BÖLÜM 2. FRAGMAN

 

 SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

8 Haziran 2020 Pazartesi günü yayınlanan Zalim İstanbul'un 37. Bölümünde Ceren, DNA raporunu herkese göndererek ortalığı duman etti.

Agah Beyin kendisini bebeğinden ayırıp köşkten kovması üzerine Ceren, yemin etti ve bunun intikamını alam için harekete geçti. Nedim ve Cenk'in kardeş olduğunu gösteren DNA raporunu köşkten almayı başardı ve planını devreye soktu. Cemre'nin her türlü engellemelerini de savuşturmayı başararak, Yusuf ve Nedim’in ortak olduğu projenin lansmanının yapıldığı gece DNA raporunun olduğu zarfları masalara koymayı başarır. Zarfı açıp sonuçları okuyan başta Agah Bey olmak üzere herkes büyük bir şok yaşar.

 

Editör: Haber Merkezi