Kanal D ekranlarında yayınlanan ve kısa sürede büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Zalim İstanbul’un yeni sezon (2.) fragmanı yayınlandı. Büyük olaylara gebe olarak biten sezon finalinin üzerinden geçen ara ile dizinin hayranları, son günlerde ‘Zalim İstanbul 2. yeni sezon fragmanı izle’ ve ‘Zalim İstanbul yeni sezon yayın tarihi ne zaman?’ araştırmasını yapıyordu. Haberimizde ‘Zalim İstanbul 2. yeni sezon fragmanı ve dizi ile ilgili merak edilen diğer ayrıntıları bulabilirsiniz…

ZALİM İSTANBUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde  Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berkey Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey ve İdris Nebi Taşkan’ın  bulunduğu dizi Zalim İstanbul 2. Yeni sezon için geri sayım başladı. Dizinin hayranları heyecanlı bir şekilde Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak? araştırmasını yapıyor. Antakya’dan, İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geldiği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesinin herkesi yeni bir sınava sokmasını konu alan Zalim İstanbul, sezon finalinde milyonları ekranlara kilitlemişti. Cenk’le evlenme hayali kuran Ceren, Şeniz’in yaptığı oyunlar sonucunda Nedim ile evlenmeye mecbur kalmış ve büyük hayal kırıklığına uğramıştı. Cemre ise, aldığı ilaçlardan uzak tutmak için tek çare olarak Nedim’i kaçırmakta bulmuş ve düğün gecesi birlikte konaktan gizlice kaçmışlardı. Dizinin hayranları da bu gelişmeler üzerine Zalim İstanbul’un yeni sezon (2.) sezonu heyecanla beklemeye başlamıştı. Beklenen haber Kanal D’den geldi ve Zalim İstanbul yeni (2.) sezon fragmanı yayınlandı. Zalim İstanbul yeni (2.) sezon yayın tarihi ise 9 Eylül Pazartesi olarak duyuruldu.

İŞTE BEKLENEN FRAGMAN

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

SEZON FİNALİNDE NELER OLMUŞTU?

Cenk ile tartışan Ceren, yanında getirdiği bıçağı kendine sapladı. İlk müdahaleyi ambulans gelene kadar Cemre yaptı. Hastaneye kaldırılan Ceren hemen ameliyata alındı. Bıçak karın boşluğuna saplandığı için bebeğe bir zarar vermemişti. Doktor, Seher'e ve diğerlerine bebeğin durumu ile ilgili bilgi verince Ceren'in hamile olduğu ortaya çıktı. Seher bu duruma çok şaşkındır, ve bebeğin babasının Nedim olduğu söylenir. Cemre ise, ortada garip şeyler olduğunun farkındadır. Cenk, bebeğin babasının kendisi olduğunu açıklayacaktır ancak Şeniz buna engel olur. Ceren ve Nedim'e konakta düğün yapılır. Cemre evden kovulmuştur. Son kez Nedim'i görmeye gider, ancak Nedim'in kolundaki yara izlerini görünce çılgına döner ve hayatının kararını alır. Nedim'i düğünden kaçırır. Finalde Cemre ve Nedim, küçük bir balıkçı teknesiyle uzaklara doğru yol alırlar.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi