Zuhal Topal'la Sofrada haftanın finaline gelindi. Her hafta gelin kayınvalidelerin yarıştığı programda finalde bir isim 15 bin TL'yi kazanıyor. Zuhal Topal'la Sofrada'nın 28 Nisan tarihli programına kayınvalidelerden Fatma Şentürk'ün ani çıkışı damga vurdu. Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi belli oldu mu?

HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Zuhal Topal bir haftanın toplam puanlarını final anında tek tek açıkladı. Verilen oylamaların açıklanması ise haftanın beşincisi cuma günü yarışan Damla Hanım oldu. Toplamda 21 puan alan Damla Hanım büyük ödüle veda etmenin üzüntüsünü yaşadı.

Kayınvalidelerden ve Zuhal Topal'dan 24 puan alan Melek Hanım ise haftayı dördüncü olarak tamamladı. Eşitliklerin olduğu haftada Tuba ve Serpil Hanım 26 puan alarak ikinciliği paylaştı.

Bir hafta boyunca 27 puan alan Nilay Hanım ise haftanın kazananı oldu. 15 bin TL'lik hediye çekini alan yarışmacı final anında oldukça mutlu oldu.

HAFTANIN DÖRDÜNCÜ GÜNÜ VERİLEN PUANLAR

29 Nisan Perşembe günü Melek Hanım yarışmıştı. Toplamda 18 puan alan Melek Hanım'a verilen puanlar haftanın dördüncü gününde şöyle olmuştu;

Ayşe Ansa Hanım: 3

Herdem Hanım: 4

Atiye Hanım: 6

Fatma Hanım: 5

 ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA 29 NİSAN PUAN DURUMU

Zuhal Topal'la Sofrada 29 Nisan puan durumu belli oldu. Dün yarışan gelin kayınvalidelerden toplamda 18 puan aldı.

Ayşe Ansa Hanım: 3

Herdem Hanım: 4

Atiye Hanım: 6

Fatma Hanım: 5

Zuhal Topal'la Sofrada haftanın birincisi

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA SON BÖLÜM İZLE

 

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA'DA ŞOK ANLAR! YARIŞMAYI BIRAKACAK MI? 

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 28 Nisan tarihli fragmanına kayınvalidelerden Fatma Şentürk'ün ani çıkışı damga vurdu. Sofrada yaşanan diyaloglara sinirlenen Şentürk, sofradan kalkarak yarışmak istemediğini söyledi. Yarışmaya Ankara'dan dahil olan Damla Şantürk -Fatma Şentürk ikilisinin akıbeti haftanın üçüncü gününde belli olacak. Fragmanlarda çok iddialı olan ikilinin cuma günü yarışması bekleniyordu.

FOX YAYIN AKIŞI

08:00 İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat
11:00 Çağla ile Yeni Bir Gün
13:00 Pınar Altuğ ile Ramazan Lezzetleri
14:00 Temizlik Benim İşim
16:00 Zuhal Topal’la Sofrada
19:00 Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber
20:00 Son Yaz
00:15 Savaşçı
02:30 Fatih Savaş ile Sahur Sohbetleri

Editör: Haber Merkezi