30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanacak. Bilindiği üzere 30 Ağustos'ta resmi tatil olması sebebiyle resmi devlet daireleri tatilde oluyor. Fakat 30 Ağustos'ta kargolar açık mı, kapalı mı? merak edilenler arasında yerini alıyor. Kargoda işi olan vatandaşlar 30 Ağustos kargoların çalışma durumunu merak ediyor. 

30 AĞUSTOS KARGOLAR AÇIK MI?

Bilindiği üzere resmi tatillerde kargolar çalışmalarına ara veriyorlar. Bu sebeple 30 Ağustos Pazartesi günü kargolar kapalı durumda olacaklar. Pazar günü de kapalı olan kargo firmaları 2 günlük kapalı olacaklar. Bu sebeple kargolarda işi olanların elini çabuk tutması gerekiyor. 

30 Ağustos'ta kargolar açık mı

30 AĞUSTOS PTT, NOTER, KARGOLAR AÇIK MI?

30 Ağustos Zafer Bayramı resmi tatiller içerisinde yer aldığından pazartesi günü ayrıca PTT'ler, noterler, kargolar gibi resmi kurumlar kapalı olacaklar.

30 AĞUSTOS BANKALAR AÇIK MI 2021?

Resmi tatiller arasında yerini alan 30 Ağustos Zafer Bayramında her sene olduğu gibi bu senede bankalar kapalı olacaktır. Yetkililerden yapılan açıklamada hafta sonundan dolayı vatandaşların bankadaki işlemlerini 27 Ağustos Cuma gününden halletmeleri ile ilgili bir uyarı yapıldı.

 

Editör: Haber Merkezi