Çukur’un kadın oyuncuları da Abdulselam imzalı kıyafetler ile can buluyor. Oyunculuklarının yanında kıyafetleri ile de izleyiciyi etkilemeyi başarıyor. Dizi yorumcularının tam not verdiği tasarımlar, Abdulselam’ın başarı azmini daha da arttırıyor. Tasarımlarını Rimena markası ile sunan modacı, birçok yabancı ünlünün de danışmanı olarak çalışıyor.

Dalmış’ın Tasarımları Uluslararası Arenada Boy Gösteriyor

Başarısını yaratıcılığına ve enerjisine borçlu olduğunu söyleyen Dalmış, ülke içindeki başarılarını yurtdışında da devam ettiriyor. Dünya üzerinde milyonlarca hayranı bulunan ve gittiği her yerde büyük bir kitle ile karşılaşan Amerikalı Zuleyka Rivera, artık Rimena’dan giyiniyor. Youtube’da 200 milyona yakın izlenen Despacito şarkısında Rimena markasıyla hayranlarına ulaşıyor.

Abdulselam Dalmış’ın giydirdiği bir diğer önemli kişi ise Barbie olarak nitelendirilen Çekya’lı manken Gabriela Jirackova’dır. Barbie’ye benzemek için büyük emek ve para harcayan model,  kıyafetlerinde de kaliteden ödün vermiyor ve Dalmış ile çalışıyor. Gabriela’ya özel olarak çizilen ve kültürel tonları ile ilgi bulan elbiseler, Barbie’nin güzelliğini ön plana çıkarıyor. Çekya’da birçok model ve programdan iş teklifi alan Dalmış, şimdilik mevcut projelerine ağırlık veriyor.

Ünlü Modacı Sıradışı Defileler Düzenliyor

Abdulselam Dalmış, tasarımlarındaki inceliğini defilelerine de yansıtıyor. Kreasyonlarını yediden yetmişe herkese duyurmak isteyen modacı sokak defileleri düzenleyerek halkın beğenisini kazanıyor. Ankara ve İstanbul’da düzenlediği anlık defilelerle hem kendisini tanıtıyor hem de herkese defile izleme imkânı sunuyor.

En sın defilesini Bulgaristan’da düzenleyecek olan Dalmış şöyle konuşuyor: “Bu kültürde yetiştim ve eserlerimde kültürümüzü yansıtmayı seviyorum. Yaptığım çalışmaların beğenilmesi ve giderek daha fazla talep görmesi beni de mutlu ediyor. Moda dünyasında ülkemizin hak ettiği yere gelmesi içi çok çalışıyor ve çabalıyorum. Umarım ekip arkadaşlarımla beraber çok güzel başarılar elde edeceğiz”

Editör: Haber Merkezi