Koronavirüs zamanında iyi bir yatırım aracı olan altın bilezik fiyatları araştırılıyor. Altın bilezik fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı’dan son gelen bilgilere göre altın fiyatları bugün güne düşüş ile başladı. Yatırımcılar dışında düğün sezonlarının yaklaşmasıyla birlikte vatandaşlar güncel bilezik fiyatlarını araştırarak değerlendirme yapıyor. İşte güncel bilezik fiyatları...

22 AYAR BİLEZİK FİYATLARI NE KADAR?

22 ayar bileziğin gram fiyatı 409 TL'nin üstünde devam ediyor. İşte güncel fiyatlar:

22 ayar bilezik alış fiyatı: 410,99

22 ayar bilezik satış fiyatı: 440,89

18 AYAR ALTIN FİYATLARI

18 ayar altın alış fiyatı: 198,84

18 ayar altın satış fiyatı: 230,80

14 AYAR ALTIN NE KADAR?

14 ayar altın alış fiyatı: 250,22

14 ayar altın satış fiyatı: 301,24

Altın ve gümüş fiyatları ne olacak?

Gümüş ve altın fiyatlarındaki dalgalı seyir yatırımcıları korkuturken, uzmanlar yatırımcılara sakin olması ile ilgili uyarılarda bulundu. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndaki başkan değişikliğinin ardından yeni yönetimin alacağı kararlar yakından takip ediliyor.

Gümüş ve altındaki son gelişmeleri değerlendiren altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşün 7 Türk lirası, gram altının ise 435 Türk lirası olduğunda, “Türk lirası yapıp açıkta kalmayın, altına çevirin“ dediği zaman birçok kişinin “Yandık mahvolduk “ dediğini anımsattı. Bugün yerine koyduğunda bin 70 gram kârla gümüşünü yerine koyduğunu vurgulayan Memiş, bedava bilginin hep ekşi olduğunu kaydederek, verdikçe kıymetsiz olacağını anımsattı.

Bugün yine aynısını demesi durumunda 10 gün sonra her gün aynı soru “ Yerine koyalım mı “Rasyo 20 olduğunda kendinden bilirler." iddiasında bulundu.

Kıymetini bilene gümüş kraldır.

"Gümüş, kraldır. Kıymetini bilene ne mutlu.’’ diyen Altın uzmanı İslam Memiş, içerisinde zerre kadar güven olan elindekini gümüşü 10 Türk lirası olduğunda 3 kuruş için satmayacağını söyleyerek, ileride almayanların gümüşle ilgili pişmanlık yaşayacağını iddia etti.

Gümüş ile dün tanışan, bugün 3 kuruşu görünce satanların, ziyanda olduğunu vurgulayan Memiş, ‘’Kısa zamanda zengin olma hayali içinde olanlar, fiziki gümüşün kıymetini bilmez. Fiziki gümüş, geleceğinizdir. Hayal edemeyeceğiniz yaşamlarınızdır. Oltaya gelmeyin. Al, satma. Sakın ama sakın satma. Kumarbaz cıvıkların gazına gelme. Ağırlık olmalı herşeyde.Gümüş, 10 lira da olsa satmayın. Hedefiniz almak olsun. Gümüş, 10 lira olduğunda yine alın. Tezgah çok büyük. Rasyo üzerinden vuracaklar. “ Hergün ne olacak “diyenlerden olmayın. “ Ne kadar daha artırabilirim “ diyenlerden olun. Kısa vadeli dolar nedenli beklediğim gerileme yönündeki öngörümde bir değişiklik yoktur. 15 Nisan’da Merkez Bankası toplantısını görelim." dedi.

Editör: Haber Merkezi