Yapımcılığını OJO Pictures'ın üstlendiği Annemizi Saklarken'in ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Dizinin çekimlerinin başlamasının ardından Annemizi Saklarken dizisinin detayları ve resmi fragmanı paylaşıldı. Yakında Star TV'de izleyici ile buluşacak olan Annemizi Saklarken dizisinin konusu ve oyuncuları da belli oldu. 

ANNEMİZİ SAKLARKEN DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Annemizi Saklarken dizisinin yapımcılığını Ojo Pictures üstleniyor. Annemizi Saklarken yakında Star TV ekranında izleyici ile buluşacak.

ANNEMİZİ SAKLARKEN DİZİSİ İLK TANITIMI YAYINLANDI

ANNEMİZİ SAKLARKEN KONUSU

Yeni dizi Annemizi Saklarken'de: Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar.

Annemizi Saklarken

Bu sürede Dündar (Kutsi)'ın ilgisini çeken Handan'ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

ANNEMİZİ SAKLARKEN OYUNCU KADROSU

Annemizi Saklarken Dizisinin Oyuncuları Kim? Hande Doğandemir ve Kutsi'nin başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda; Yeşim Ceren Bozoğlu, Ece Yaşar, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, İncinir Sevimli, Ezgi Gör, Zümre Ertürk, Hatice Aslan, Erdem Kaynarca, Merve Sevin, Özgür D. Foster ve Güngör Bayrak gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. 

Editör: Haber Merkezi