Öğrenciliklerini Anadolu Üniversitesi AÖF’de devam ettiren öğrenciler, önümüzdeki hafta girecekleri AÖF güz dönemi ara sınavları için sınav yerlerinin açıklanmasını bekliyordu. Bugün gelen açıklama ile sınav giriş yerlerinin bulunduğu AÖF resmi sitesi erişime açıldı. Peki, sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte ayrıntılar…

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI

AÖF tarafından 15-17 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan güz dönemi ara sınav yerleri 9 Aralık Pazartesi itibariyle erişime açıldı. 2019-2020 öğretim yılı güz dönemi ara sınav yerleri ve sınav giriş belgeleri ANADOLU MOBİL ekranından görüntülenebileceği gibi, aof.anadolu.edu.tr internet adresindeki öğrenci otomasyon bölümüne TCKN şifresini girilerek çıktı alınabilecek. İsteyen öğrenciler sınav giriş belgelerini AÖF bürolarından alabilecekler.

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİNİ GÖRÜNTÜLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

AÖF SINAV GİRİŞ YERLERİNİ NASIL ÖĞRENEBİLİRSİNİZ?

Sınava girmeye hazırlanan öğrenciler sınav giriş yerlerini görebilmek için Açık Öğretim Fakültesi’nin resmi internet sitesine girdikten sonra, öğrenci sayfasına tıklamalı ve e-posta ya da TC kimlik numarası ve şifre girmeli. İşlem tamamlandıktan sonra adaylar sınav giriş yerlerini görebilirler.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı

Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı,T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,Süresi geçerli pasaport,

Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve

süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,

Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.

Bunların dışındaki belgeler (mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz

 

 

 

Editör: Haber Merkezi