Sarıçam, Adana’nın parlayan yıldızı

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, farklı bir yerel yönetim anlayışı sergileyerek, makamda oturma yerine mesaisinin büyük bölümünü Sarıçamlılar’a ayırıyor.

Hızlı bir yapılaşma içerisinde olan ve nüfusu giderek artan Sarıçam’da alt ve üst yapı hizmetlerini sürdürebilmek, ilçenin gereksinim duyduğu sosyal donatıları sağlamak, temizliğe önem vermek, park ve bahçelerin sayısını artırabilmek için gecesini gündüzüne katan Başkan Uludağ, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek, onların görüş ve önerilerini almayı da ihmal etmiyor.

Hafta sonunda Boynuyoğun, Yürekli, Buruk, Baklalı ve Kılıçlı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Uludağ, hizmet odaklı çalışma prensibi ile hareket ettiğini, insanın olduğu her yerde hizmet ihtiyacının kaçınılmaz olduğunu dile getirdi.

İlçenin kalkınmakta olan bir yerleşim alanı olduğuna dikkat çeken Başkan Uludağ, Sarıçam’ın Adana’nın cazibe merkezi haline geldiğini, yerleşim alanlarının kalabalıklaştığını, bunun sonucu olarak da yerel yönetim olarak görev ve sorumluluklarının arttığını dile getirdi.

Kızılkaş Köy Muhtarlığı’nın açılışını da yapan Başkan Bilal Uludağ, Sarıçamlılar’ın önümüzdeki süreçte hizmete doyacağını belirterek, “Sarıçam Belediyesi olarak kentimizin parlayan yıldızı olan ilçemizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek için tüm birimlerimizle özverili bir şekilde çalışıyoruz. Sarıçamlıların yaşam kalitesini geliştirmek, hizmet memnuniyetini artırmak ve aldığımız sorumluluğu yerine getirebilmek için büyük bir çaba sarfediyoruz. Onların bize olan güvenlerini boşa çıkarmamak için çabalıyoruz. Tüm enerjimizi Sarıçamlılar için harcıyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi