2020-2021 sezonu şampiyonlukla taçlandıran Kara Kartal, yeni sezon için de iddialı hamleler yapıyor. Beşiktaş, ikinci hazırlık maçında Kayserispor ile mücadele edecek. İlk hazırlık maçında Başakşehir'i 1-0 yenen eden siyah-beyazlılar, Kayserispor karşısınsa da üstün gelen taraf olmak istiyor. Futbol severler,  Beşiktaş hazırlık ne zaman, saat kaçta olduğunu araştırıyor.

 Süper Lig'de yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala takımlar hazırlık maçlarına çıkarak eksiklerini gidermeye çalışıyor.

Bu hafat sonu KAyserispor ile karşılacak olan Beşiktaş, 3. hazırlık maçında ise 6 Ağustos Cuma günü Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'la karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ - KAYSERİSPOR HAZIRLIK MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

31 Temmuz Cumartesi günü Nevzat Demir Tesisleri'nde oynanacak Beşiktaş-Kayserispor maçı saat 19.00'da başlayacak.

Karşılaşma Beşiktaş YouTube kanalında canlı olarak yayımlanacak.

ROSİER İSTANBUL'DA

Beşiktaş’ın anlaşmaya vardığı Valentin Rosier, İstanbul'a geldi.

Fransız futbolcuyu taşıyan uçak, İstanbul Havalimanı'na indi. Rosier'i havaalanında bir grup taraftar "Evine hoş geldin Beşiktaş'ın çocuğu" pankartı ve tezahüratlarla karşıladı.

Beşiktaş da sosyal medya hesabından Valentin Rosier'in "Beşiktaş'ın çocuğu geldi" dediği bir videoyu paylaştı.

Valentin Rosier, gelecek sezonda da siyah-beyazlı takımda kiralık olarak forma giyecek. 24 yaşındaki sağ bek, sağlık kontrollerinin ardından Beşiktaş ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Beşiktaş ile Sporting arasında yapılan anlaşmaya göre; Fransız oyuncu gelecek sezon zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak forma giyecek.

Editör: Haber Merkezi